Lørdag igjen

Jeg greier så vidt å følge med på hvilken dag det er, plutselig er det lørdag eller tirsdag eller torsdag. Det spiller ingen rolle. Helg sier du? Jeg sier stress. Heldigvis er det kjekke folk på jobb i kveld, og nå har jeg inntatt middag nede i stua. Det var i grunn ok, det går mye bedre når det er folk som skjønner meg og mine rare vinkler på ting enn når det er folk som ikke skjønner en dritt. Ellers har i grunn dagen gått utrolig fort, merkelig nok. Har planer om å gå en liten tur ned igjen i stua nå, og etterpå så skal jeg prøve å få begynt på fotoalbumet jeg har hatt planer om i lang tid.  I går var pappa her og monterte den elektriske peisen jeg fikk i bursdag/julegave av søs og mannen, kjempe fin. Ønsket meg en slik en lenge, så er veldig flott å endelig ha den på veggen. Skal legge ut et bilde senere 🙂

Skjønner ingenting, skjønner ikke hva som går av meg. Jeg smiler, prater, ler. Forteller, har planer. Samtidig sitter jeg med tårer innvendig og skjønner ikke hvordan jeg greier å si et eneste ord. Jada, alt er bare flotters! Ikke rart ingen andre skjønner hvordan det står til når jeg setter opp denne masken. Det er jo ikke det at jeg mener å gjøre det, men det blir gjort automatisk. 

Reklame

2 kommentarer om “Lørdag igjen

 1. Så bra at dagen din er okey. Det er rart med den «masken», den kommer ofte automatisk på, selv om det noen ganger hadde vært bedre om den ble av, så andre hadde fortsått bedre hvordan vi egentlig har det.
  Tatoveringen din var veldig fin, den blir ekstra fin fordi den betyr så mye for deg<3
  Kontaktpersonen din på ungdompsyk høres fantastisk ut, kanskje du kan sende han et enkelt kort og skrive hvor mye han faktisk hjalp deg?
  Veldig dumt at de på voksenpsyk gjorde det på den måten. Desverre er det noen mennesker som tror sånn på at det de gjør er helt riktig og derfor ikke vil høre på andre sine meninger.

  Liker

 2. Cille: Ja, du sier noe der.
  Takk, jeg vet at den ikke akkurat er et mesterstykke sånn artistisk sett, men den betyr så mye for meg at den blir vakker uansett:)
  Han var fantastisk, har faktisk tenkt tanken noen gangen, men vet ikke hvor jeg skal sende noe kort, vet heller ikke om jeg tørr… :/
  Mhm, dumt at det er slik, har dessverre mange andre episoder med lignende ting..
  Håper dagen din er bra, hvis ikke håper jeg dagen i morgen blir bedre!
  Klem ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s