Kjære 2013

 

Jeg har ikke noe tro på at du er noe snillere enn det 2012 har vært, når jeg tenker på deg ser jeg bare et uendelig svart mørke uten noen håp om et liv. Det gjør vondt. Det gjør vondt at lillesøstre og lillebrødrene dine, årene som har gått, har knust meg såpass at jeg ikke har en eneste spire av håp om noe bedre. Jeg fortsetter bare å eksistere. Likevel så spørr jeg deg, kan ikke du la meg få oppleve litt glede? Glede som varer i mer enn ett par timer. Jeg kan ikke si at jeg gleder meg til å bli kjent med deg, helst hadde jeg sett at vi aldri hadde møttes, men når det nå er slik at vi skal møtes, kan du ikke være grei mot meg? Kanskje vi kan bli venner? Jeg vet ikke om jeg tørr å spørre deg ansikt til ansikt, det er for skummelt når jeg vet at svaret godt kan bli nei. Så jeg spørr deg her på papiret istedenfor, og håper virkelig du sier ja. Kanskje du gjør slik at jeg ikke gruer meg sånn til å møte storesøstera di 2014?

Reklame

En kommentar om “Kjære 2013

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s