Søndag(?)

Dagen har igjen gått i rasende fart, ikke det at den har vært så bra, men den har heller ikke vært så vond. Før nå. Nå begynner jeg å kjenne på mørket, dette dumme mørket som alltid skal ødelegge.

Etter å ha sovet til klokka halv tolv nok en gang,  gikk jeg en kjapp tur med Tatou før jeg var en tur nede på stua der jeg lagde vafler til de andre. Jeg spiste ingen, ikke det at jeg ikke tok det igjen senere på dagen når mamma hadde middag og dessert, angrer. Det ble heller ikke forventa at jeg skulle spise noen. Jeg stekte vafler til gullmedalje og så satt jeg å så på at de andre spiste.  Etter at jeg var ferdig med å stirre i bordflata fikk jeg det travelt, for jeg og lillebror skulle nemlig bli med tantunge nr 6(gutten til mannen til søs), og søs og mannen, på tantunge sitt første kinobesøk noen gang. Han fyllte tre i november, synes han var kjempeflink, satt rolig og stille nesten hele tiden, men gjett hvem av alle i salen som skvatt under NEMO? Joda-meg. Flaut som pokker, men jeg er lettskremt og skvetter fort. Jeg skvatt slik når en eller annen hai kom opp på skjermen at jeg mista cola lighten min på gulvet. De andre lo av meg, og det er ikke så rart, ingen andre reagerte bare jeg, og vi satt i en kinosal full av unger. Jaja, slik går dagene.

Etter kinobesøket som faktisk var en dagkino, ikke ofte her i byen, så reiste vi alle hjem til mamma og pappa for å spise middag. Jeg og Tatou kom hjem igjen til oss selv for ca en times tid siden, så dagen har som sagt gått i ett.  Har ikke hatt tid til å sette meg ned noe særlig, og jeg merker at jeg trenger det, kroppen er sliten etter  mange «travle» dager på rad. Lurer på å sette på tv’en, men vet ikke om jeg greier å følge med på noe, synes heller ikke det er noe særlig spennende å se på for tiden. Har bare opptak av de samme seriene, og det er ikke alltid det frister med det samme, gamle..Så tips om gode serier taes i mot med takk 😉

Reklame

2 kommentarer om “Søndag(?)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s