Ny behandler?

Hva som skjer videre når det gjelder «behandling» er jeg veldig usikker på. Alt jeg vet er at jeg egentlig har time hos psykiateren min om en uke, men at det er foreldrene mine som kommer til å møte opp. De kommer til å kreve en ny behandler, denne gangen en psykolog, men for å være ærlig tviler jeg på at jeg får det, og hvis jeg får det har jeg uansett null peiling hvor lenge jeg må vente på å få en time. Jeg er også skeptisk for om det kommer til å hjelpe, jeg har så lyst å finne noen som jeg har kjemi med, som jeg greier å snakke med, si ordene som kverner inni meg, men jeg bruker veldig lang tid på å bli trygg på en person så en halvtime en gang i måneden hjelper meg ikke stort. Jeg trenger noen som kan hjelpe meg videre, som ser meg, som har tips til hvordan jeg kan håndtere hverdagen og kanskje få noe positivt ut av den, nå vandrer jeg bare rundt i intet og det er ikke særlig kjekt for å si det sånn.

Jeg krysser fingrene for at det skal komme NOE ut av samtalen de imellom, at de finner ut av noe som kan hjelpe meg. Det kan ikke skade å være litt positiv, så jeg krysser fingrene hardt sammen.

Reklame

7 kommentarer om “Ny behandler?

  1. Jeg bruker også veeldig lang tid på å klare å åpne meg og snakke om problemene mine. Det er hovedgrunnen til at jeg ikke blir sendt på DPS, noe som alle blir etter de har vært på den avdelingen jeg er på. Jeg blir værende på avdelingen til jeg er ferdigbehandlet, fordi det er uaktuelt at jeg, på bare noen uker, skal klare å få kjemi med en ny psykiater. Håper du får en okay psykolog denne gangen, en som virkelig kan hjelpe deg 😉 Godt nyttår ;*

    Liker

  2. A Dreamy World: Så bra at du får hjelp der du er nå ihvertfall og at de ikke sender deg videre til noe som ikke kommer til å hjelpe. Takk, jeg også.
    Godt nyttår!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s