Dumme. dumme angst

Jeg skulle opp tidlig, greide å stå opp selv om senga fristet veldig, for jeg og søs skulle jo på januarsalg i dag. Ikke det at lommeboka egentlig tillater det, meen i dag skal jeg kose meg..

Søs ringte isted, hun var forsinka. Så ringte hun enda en gang rett etterpå og spurte om det var greit om en venninne av henne ble med. Jeg svarte selvfølgelig ja, men klumpen i magen vokser nå. Blir større og større. Jeg hater deg dumme angst! Så nå har jeg brukt den siste halvtimen på å grue meg, jada, idiotisk, men det er sånn min hverdag er. Skulle ønske jeg greide å være sosial… 

Det skal bli kjekt i dag, det skal det bare. Men jeg er ikke i den beste forma, greier ikke konsentrere meg eller noe, så det er ikke rart at jeg er litt usikker..

*håpehåpe*

Reklame

7 kommentarer om “Dumme. dumme angst

 1. Huff, håper dere greide å kose dere?
  Er ikke lett når man har slik. MEn man «MÅ» vel av ot til ta seg litt i nakken og jobbe med seg selv, er ikke lett. Men hvordan kommer vi fremover om vi ikke prøver?
  Livet er ikke alltids bare lett. Er samtidig vondt, men gjør oss sterkere.
  Jeg håper virkelig du greide å kose deg litt i dag sammen med din søster og hennes vennine.
  Om du ikke gjore det, så burde du ta dette opp med henne, og hun burde respektere dine valg. Men da må du kanskje si sannheten til henne også når hun spør.
  Var ikke ment som frekt. bare noen sannhets ord.
  Mvh Silje

  Liker

 2. ssilje89: Heldigvis greide jeg å kose meg, dagen ble mye bedre enn forventa.
  Vanligvis er det veldig vanskelig å si hva jeg mener, fordi jeg er redd for å såre folk, men i dag er jeg glad for at venninna ble med, jeg fikk utfordre meg selv ganske mye, og det trenger man i blant som du sier.
  Takk, jeg setter pris på velmenende ord! 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s