Take that anxiety!

I dag har jeg sparket, slått og kjempet mot angsten – og vunnet! I dag har jeg fem seiere bak meg, fem ting som for meg er veldig vanskelige å gjennomføre er unnagjort. Jeg klarte det.

1. Jeg greide å være med søs og venninna hennes, pratet med venninna hennes.

2. Jeg spistecafe..

3. ..og venninna hennes (en «fremmed» ) satt rundt bordet sammen med oss

4. Jeg greide å bytte en hårfarge selv

5. Jeg spurte om det var et do jeg kunne låne på matbutikken selv

Det høres nok helt idiotisk ut for andre som er friske (og kanskje dere som er syke også?) at jeg har gjort dette og ser på disse små dagligdagse ting som seiere, men for meg er dette vanskelige ting. Rart at hverdagen er stressende og tung når alt skal være en kamp? Nei. Det folk flest bare gjør må jeg manne/kvinne meg opp til, og det krever mye.

I tillegg greide jeg å kose meg litt mens vi var ute og trasket i butikkene.

Jeg har tilogmed handla ekte mat, så i morgen skal jeg lage meg middag selv. Skal prøve meg på en vegetarrett som jeg skal mikse og trikse litt med. Brokkoli er hovedingeriensen, akkurat hva det blir vet jeg ikke enda.

Handlet ikke noe særlig i dag, ei dørmatte til gangen( som forresten var veldig fin) og en tights med hodeskaller fra hm, så lommeboka er iallefall fornøyd, selv om jeg har en liste som jeg skal anskaffe meg løpet av uka, eller neste uke, men i dag holdt det å bare gå og kikke. Jeg var fornøyd.

Nå er jeg utslitt men på en god måte, klokka er bare litt over ni, men jeg er stuptrøtt. Skal prøve å holde meg våken en stund til, regner ikke med at jeg sover noe bra uansett, så venter litt. Dagen i dag har vært full av utfordringer og det gjør meg veldig sliten, likevel er jeg glad for at jeg tok utfordringen(e) og fullførte.

 

 

Reklame

18 kommentarer om “Take that anxiety!

 1. Jeg skjønner deg! Går ut ifra at det er sosial angst du har (?) utifra det du har skrevet. Jeg har selv sosial angst. Og hver minste lille ting, er med på å forsterke sosiale angsten. Men det er bare å stå midt oppi de verste situasjonene, som gjør oss friske fra den helve*** angsten :)..
  KJEMPEBRA at du klarte de fem punkta. De har selv vært noen utfordringer hos meg. Noen gange blir jeg veeeldig utilpass, og begynner å skjelve og kaldsvette. Men jeg trosser mine egne grenser. Jeg skal overvinne denne angsten. Og det håper jeg virkelig du også gjør! 🙂 Det beste vi med sosial angst kan gjøre, er å ta utfordringen og fullføre (som du skrev!)
  Jeg har et tips angående den middagen med brokkoli du skal lage 😀 hehe, søk på gratinert brokkoli på google, så skal de komme opp noen små oppskrifter. Hehe, ble bare litt ivrig, derfor ble det så himla lang kommentar. Men det er vel koselig det.

  Liker

 2. Benedikte: Har ingen diagnose på papiret som bare inneholder angst, men ja, det er vel noe i den duren ja, bare usikker på om det «hører med» til andre diagnoser som jeg har :/
  Takk, jeg er glad for at jeg klarte det 🙂
  Du er flink som trosser grensene dine, det krever mye, det vet jeg alt om.
  Det skal jeg sjekke ut, hørtes spennende ut 🙂
  Bare koselig med lang kommentar, det setter jeg stor pris på 🙂

  Liker

 3. Aweee, vennen ❤ Det høres rett og slett ikke idiotisk ut, vært der selv og er nok der en god del enda^^ Det er en lang vei og gå, og jeg er stolt av deg – gi deg selv ett klapp på skulderen av mestring, for det fortjener du virkelig ❤ Er også veldig glad og takknemlig for at du er sliten på en god måte, det kjennes ekstra godt ut da. Eller det er vel egentlig bare det som kjennes greit ut egentlig^^ Du er sterk vennen, nydelige og gode deg! Stay strong, keep going and never give up ❤

  Liker

 4. Benedikte: Hehe:p nei vanskelig det der med diagnoser, men alt jeg vet er at jeg har slitt med mye angst så lenge jeg kan huske, det har stoppet meg fra å gjøre MYE, på en måte hadde det vært litt fint å hatt det på papiret også, selv hvor forvridd det høres ut..
  🙂

  Liker

 5. Så bra at du hadde det kjekt og at du klarte alle de tingene 🙂 Stolt av deg vennen 🙂 Hadde problemer med samme tingene før, men etter et angst prosjekt jeg var med på, har det blitt MYE bedre. Det er noe drit når du har skikkelig lyst på slush(eller noe annet du er glad i ^^), men ikke tørr gå å kjøpe den. Jeg rødmet alltid så mye og da ble det enda verre. Dumme angst, kan bare holde seg unna!

  Liker

 6. Benedikte: Står faktisk allerede på angstdempende, tar de fire(!) ganger om dagen :/ Så ja, angsten har et stort tak på meg. Heldigvis så har det blitt bedre enn det har vært, så det er jo iallefall positivt 🙂

  Liker

 7. Cille: Takk snille deg<3 Angsten min har også blitt bedre enn det den har vært på sitt værste, men likevel er den jo ganske sterk fortsatt dessverre. Hørtes spennende ut med det angstprosjektet du var med på, veldig glad for at det hjalp deg!
  Ja, det er en ganske kjip følelse.

  Liker

 8. Tusen takk snuppa. Håper din dag og blir riktig god! At du tar med deg mestringsfølelsen fra igår, og at du får kjenne på den i dag og. Du er så flink! Stå på ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s