Grublehumør

 

Sovnet sent og våknet tidlig i dag, alt fordi jeg «måtte» opp tidlig i dag, hadde igjen satt vekkerklokka på ti, men har vært våken siden klokka seks fordi jeg stressa sånn, i dag skulle nemlig støttekontakta mi kommet en tur, men fikk melding i åttetida da jeg tilfeldigvis var våken om at hun måtte være hjemme med sykt barn. Dumt, men det er jo bare sånt som skjer. Nattens drømmer sitter i meg enda, de var flashbacks fra da tiden jeg begynte å bli syk, og forskjellige ting som skjedde bare innpakka i en annen versjon. Slitsomt når hodet hele tiden står på full styrke. Menmen, det er vel sånt man må tåle.

Har fått vaska resten av leiligheta i formiddag, så nå er alt rent og pent. Har begynt å få tilbake fobien(?) mot støv og skit, men det som er det verste er at jeg ikke greier å vaske. Det er jo aldri skikkelig skittent. , men har jeg sølt på bordet så lar jeg heller flekken være der istedenfor å vaske det bort – fordi det er ekkelt. Det er jo tullete, selvfølgelig blir det mer skittent av å ikke vaske, men jeg greier det altså ikke. Heldigvis får jeg hjelp av de på huset, men skjønner ikke HVORFOR jeg har det slik? Jeg har ingen forklaring på det, annet enn at det er sånn jeg er.. Hadde vært greit å vite hvorfor. Igjen. så har jeg en bit av alle mulige slags psykdommer, uten å ha de på papiret. Eller går alt inni de to diagnosene jeg har? Schizofreni (ja,ekkelt, dum, vanskelig diagnose, liker den ikke, greier ikke si den høyt) Tilbakevendene depressiv lidelse. Men ingen av disse forklarer alle de små andre tingene som er veldig vanskelig. Og jeg har ikke hørt stemmer på aldri så lenge, så skjønner ikke stort av den schizofreni-diagnosen heller, hva er det som følger med den liksom? All angsten for alt og ingenting, hvor hører den til hen? Fobier(?) mot å ta på matvarer – ta ting ut av kjøleskapet. osv? I morgest spiste jeg yoplait nullprosent blåbær yoghurt med ekstra EKTE blåbær, noe som jo har vært veldig vanskelig å spise fordi det har «skall». Jeg liker druer, men bare hvis man tar vekk «skallet» og det er jo ikke akkurat lett. Samme med eple, nektarin, plommer osv. HVORFOR? 

Tydeligvis i grublehumør, men det er rart med det, det er vanskelig å ikke vite hvorfor ting er slik og slik, vil liksom vite hva som gjør at jeg har så rare vinkler på ting.

Nå må jeg stikke – R venter på meg nede, vi skal på jysk en tur, trenger nytt sengesett, skal se om de har noen fine fargerike noen.

 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s