Middag anyone?

Nå har jeg vært flink, lagd den første middagen i leiligheta mi selv på eeevigheter. 

Handla jo i går, så kjøleskapet var forundrende nok full av ting, så ingrediensene er følgende, brokkoli 😉 , hvitløk, chilli, ingefær, sesamfrø, noen dråper sesamolje, litt vita hjertegod olje, litt soyasaus,  og litt sataykrydder. Voila, middag ferdig 🙂 Må understreke at jeg ikke hadde peiling på hva jeg drev på med, så det ble som sagt miksing og triksing, men det var faktisk veldig godt.

Haha, Tatou ville også smake 😀 DA må det jo ha vært bra 😛

 

Reklame

6 kommentarer om “Middag anyone?

  1. Cille: Hehe, ja, som sagt digger jeg morsomme rare ting 🙂
    Takk 🙂 Var et lite sekund i tvil om det kom til å måtte kastes da jeg sto der med ørten ingredienser og null peiling og det ble slik:, litt av det og litt av det så må det jo bli bra 😀
    Men jeg har holdt nyttårsforsettet mitt, en middag hjemme i uka. Så det. Men nå er vi inne i første uka da, hehe.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s