Femte JANUAR 2013

Dagen ble aldri bra, og folk merker det. Ble omtrent tvangshentet av lillebror isted en halvtime etter at jeg gikk ut av bilen til pappa. Kom, bli med hjem til oss en tur da. Du kan sove litt der om du vil.

Jeg ble med bort og er jo glad for det for det ble  litt lettere en liten stund, men det gikk fort over når jeg kom hjem til meg selv. Nå er det straks fellesmiddag nede. Hadde en liten tur foran toalettskåla igjen, og nå er jeg usikker på hvor mange av disse dumme «matpillene» jeg har tatt, enten fire eller seks, tida vil vise :s

Reklame

4 kommentarer om “Femte JANUAR 2013

  1. Cille: Det er jeg også, samtidig som det er en todelt glede, for uten meg så hadde de sluppet så mye bekymringer og stress, foreldrene mine hadde fått lov til å være bare seg selv, hatt sitt eget liv og ikke måtte være «foreldre» hele tiden,samme med søs og lillebror :/ (og min andre søster, men hun har jeg ikke noe særlig kontakt med) Men jeg er heldig og takknemlig, jeg er klar over det at det er mange som ikke har en så god familie som jeg har.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s