Bygda next

Da bærer det straks avgårde til søs, skal overnatte der i natt og tilbringe dagen i morgen på bygda. Nesten fast avtale hver mandag. Joda, det SKAL bli fint. Det skal det. Får bare håpe på at jeg lar meg selv være i fred.. I’m my own worst enemy. Tankekaoset kan mer enn gjerne bli igjen alene i byen. Det hadde bare vært fint det, kanskje det har en hjemmealene fest eller noe for seg selv i leiligheta mi sånn at det er utslitt og trøtt når jeg kommer hjem i morgen og lar meg være i fred.

Tatou skal ihvertfall overnatte hos mamma, så da blir det litt mindre stress og litt mer avslappning. I tillegg så har jeg noe positivt, kanskje ihvertfall. Søs sa at jeg bare måtte begynne å se etter restplasser til varmen, avreise fra og med tirsdag av og fram til påske. Tror det blir om ikke så lenge. Så da skal jeg, søs og tantunge til syden ei uke. Mest sannsynlig, men det kommer nok til å bli noe av. Det frister ikke særlig å spasere rundt i bikini, kan ikke si det akkurat, men jeg tror en uke i varmen kan gjøre meg godt. Må bare kjøpe meg en nytt badetøy først, det jeg hadde i sommer passer ikke.

Reklame

En kommentar om “Bygda next

  1. Jeg håper du klarer å kose deg hos søs. Så deilig med tur til syden. Sol og varme er ikke feil. Livet blir ekstra tungt i disse mørke og kalde tider. Håper du sover godt nå. Klem ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s