Mandag

I dag har jeg vært fjern, slapp og trøtt, men jeg har faen meg fått litt ut av dagen.

Jeg og søs(og tantunge i vogn) var nemlig på fjelltur, bare oppoverbakke på oppoverbakke, stoppa omtrent halvveis(?) til toppen.

Målet er å komme til lengre opp for hver gang vi går turen. En dag skal vi komme oss opp.

Var riktignok helt bortevekk når vi kom ned igjen, hadde brukt opp kreftene mine, så orket egentlig bare å stirre ut i lufta den følgende timen, kan ikke si at det ble stort bedre senere, men jeg er glad for at jeg ble med. En av grunnene til at jeg har vært så slapp er vel at jeg ikke fikk tak i cola lighten min før i halv sju tida i kveld, når mamma kom og skulle hente meg og kjøre meg hjem igjen. Jeg har altså gått nesten en hel dag uten cola, (ikke frivillig vel og merke) og det var ikke noe særlig. Kommer ikke til å gjenta det i nærmeste framtid ihvertfall.

Reklame

2 kommentarer om “Mandag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s