Endelig en ok dag

Whoho. Snart går jeg fra steinalderen til nåtiden – i mobilverdenen ihvertfall. Jeg har nemlig vært og reservert en iphone 5 🙂

Skulle jo egentlig ha den med en gang, men de var tom på lageret, så da blir det noen dager (uker?) med venting før jeg også har en såkalt smartphone. Har gjennom min mobilbrukertid, fikk min første mobil som niåring, hatt fire,fem forskjellige telefoner. Så ja. Det er ikke så mange når jeg nå er blitt 22, for å si det sånn så har ikke det vært så viktig å ha det nyeste, beste. Jeg har hatt de til de slutta å funke. Men nå måtte jeg innrømme for meg selv at det hadde jo vært greit med internett på mobilen da 😛 Hehe. Og mamma var så snill at hun hjalp meg litt, så da blir det mobil 🙂 Var og kjøpte et deksel til iphonen, så jeg har ihvertfall noe fysisk som jeg kan sitte og glede meg over mens jeg venter. 

Dagen har vært fin, den har vært snill mot meg. Ingen spesiell sterk glede, men den har vært fin. Og det er så godt med sånne dager innimellom. Dager der ikke alt er en kamp. Jeg har vært oppe siden sju, selv om vekkeklokka ikke gikk av før klokka ti, men er likevel ikke trøtt. Merkelig nok. Og nå har det vært en del «hektiske» dager, ihvertfall for meg, der jeg har hatt planer hver dag, så er faktisk litt merkelig å tenke på at jeg kan sove så lenge jeg bare orker i morgen, trenger ikke ha på vekkerklokka (selv om den sjelden står på før halv elleve så stresser den meg)

Var også innom apoteket isted, fikk endelig tak i munnskyllet tannlegen anbefalte meg. Bedre sent enn aldri. Fikk også vite i går når jeg var der at det bare var tre, fire hull til som måtte taes opp igjen, og det letta meg, for jeg hadde sett for meg minst tjue. Raska også med meg appetittdempertabletter, men det snakker vi ikke om. 


Reklame

2 kommentarer om “Endelig en ok dag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s