Sorry

Unnskyld, det er ikke meningen å mase, skrive flere innlegg som ikke har noe som helst mening. Men akkurat nå, eller egentlig veldig ofte, er jeg bare et fullstendig kaos. 

Jeg er lei, skjønner ikke helt hva som skjer. For hodet mitt er fullt – jeg greier ikke tenke. Men jeg hører da ikke stemmer? Jeg er nok bare ganske sliten. 

På onsdag har jeg jo egentlig ny time hos psykiateren, den som ble utsatt en uke, som foreldrene mine skal møte opp på. Men så er jeg litt usikker, skal jeg gå dit selv? Fortsette hos samme fyren? Jeg er sliten. Tror jeg trenger litt hjelp. Men jeg kommer jo som oftest gråtende ut av kontoret hans, knust av dumme spørsmål, ikke noe som hjelper, så er det verdt det? Jeg vet ikke hvor lenge jeg må vente på å få en ny behandler, HVIS jeg i det hele tatt får det. 

Sliten, så utrolig sliten…

 

Reklame

2 kommentarer om “Sorry

  1. Hei. Utrolig bra blogg. Du skriver veldig godt, har du noen gang tenkt på å utgi book? Synes det er veldig bra du skriver om psykisk sykdom, er veldig mange som sliter med det nå fortiden, jeg har selv slitt med vinterdepresjoner, ikke fult så alvorlig, men kjente meg litt igjen i det du skriver på bloggen. Sol og kjæreste kurerte min vinterdepresjon:)

    Liker

  2. Jenny Michelle’s WebDesign: Hei, du aner ikke hvor mye disse ordene betydde for meg, den eneste drømmen jeg kan huske å ha hatt er nemlig å bli forfatter. Men jeg la det på hylla, kom aldri til å skje uansett, så ikke vits i å drømme om det. Men takk skal du ha, det varmet!
    Så fint at du har blitt bedre/bra 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s