Surr

Jeg tror jeg har brukt for mange krefter, for mye energi. For nå er jeg tom. I uka som har gått har jeg gjort masse. Masse for meg.  

Ikke det at jeg husker alt jeg har gjort. for hukommelsen min er noe dritt, men jeg vet at jeg har hatt mye å styre med, at det ene gjøremålet har avløst det neste. Jeg har ikke samme energinivå som friske folk ikke i nærheten en gang. Det er jeg fullstendig klar over, men det kan av og til være vanskelig for andre å forstå, for det er jo ingenting fysisk som viser det. Og jeg vil jo gjerne klare det andre klarer. Jeg må bare innse at det ikke er en mulighet. Ikke nå.

I dag har jeg vært «tidlig» oppe, fra klokka åtte, gått to små turer med Tatou, gått fram og tilbake til byen og sett litt i butikker, jeg har rydda og vasket resten av leiligheta, fiksa småting rundt omkring i stua mi, pynt, vært med mamma på meny og handlet mat. Nå er jeg utslitt. Kroppen vil ikke mer. Den verker, er helt slapp og det er vanskelig å tenke, hodet er også slitent. Samtidig har jeg lyst en tur til ut, men vet ikke om det lar seg gjøre.

Nå er Tatou en tur hjemme hos foreldrene mine, så jeg slipper ihvertfall å ha dårlig samvittighet for å ikke ha ork til å aktivere han. Planen er at pappa skal ha han med seg hjem, tilbake til meg, i kveld når han kommer for å hjelpe meg å flytte den elektriske peisen jeg fikk til bursdag/jul. Har hengt den opp en gang, men den ble litt skjult, i og med at  leiligheta mi er full av ting som betyr mye for meg, altså ikke i samlemaniversjon, men «ting» gjør meg glad. De minner meg på gode opplevelser da jeg har kjøpt forskjellige pynteting fra forskjellige plasser uti den store verden jeg har vært. Ting og farger påvirker meg mye, jeg tror at leiligheta mi, full av farger og pynt og bilder, er en protest mot sykehusopphold der jeg har bodd i opptil et halvt år av gangen med gulhvite vegger og null og niks med gjenstander. For det er jo farlig. Riktignok stemmer det at det ikke alltid har vært den beste ideen å sette meg i et rom full av ting( som jeg kunne skade meg med), men jeg tror også at alt det sterile har gjort sitt mot meg også. Negativt.

Ja, litt usikker på om dette bare ble et surreinnlegg, men jeg er som sagt sliten. Orker ikke lese gjennom det en gang, så her får det bare stå til :/

Reklame

5 kommentarer om “Surr

 1. Kjenner meg veldig igjen med det angående energinivå:/ Trenger også mye hvile inneimellom,og det gjør godt.Så du er nå hvertfall ikke alene om det.Håper hvile hjelper:)Stor klem

  Liker

 2. Så kjekt at du har fått deg ny telefon. Jeg skal mest sannsynlig kjøpe en i morgen, iphone 4s blir det vel. Litt billigere og ganske lik 5 🙂 Gøy me ny mobil 🙂
  Dumt at dagen i dag er tung og surrete:/ Prøv å ikke tenk på at du ikke klarer like mye som andre, det gjør ikke jeg heller. Det er noe drit, virkelig. Men vi må prøve å være fornøyd med at vi orker noe i det hele tatt. Ja vet, lettere sagt enn gjort.
  Stor klem til deg <33

  Liker

 3. Cille: Ja, blir kjekt, må bare vente på at den kommer inn igjen på butikken. Kjekt at du også skal få deg ny 🙂
  Jah:/ Prøver å tenke positivt, men det er litt vanskelig i dag. Får håpe morradagen blir noe bedre.
  Stor klem tilbake! ❤

  Liker

 4. Håper det ikke tar så lang tid før den kommer inn. Da kan vi få oss snapchat begge to, så kan vi sende bilder til hverandre der, hvis du vil selvfølgelig 🙂
  Ha en god natt kjære deg ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s