Liten oppdatering

Først vil jeg bare takke for gode ord, det varmer et forfrossent hjerte. De siste par dagene har gått uendelig sakte, kom først til hjerteintensiven som dere jo vet, var der over natten og rundt klokka ett på lørdag ble jeg overført til psykiatrisk akuttmottak, først et rom inn på skjerminga med vindu i døra, og så ble jeg flytta over til et rom inne i avdelinga. Jeg kjente igjen ansiktene til de ansatte, men navnene deres var borte, for dem var det annerledes. De husket navnet mitt (jeg har et sjeldent navn), men de kjente meg ikke igjen. Har nok forandra meg siden sist.

Klokka ett i dag ble jeg igjen flytta, denne gangen til en avdeling jeg ikke har vært på før, det er en åpen post, dvs åpne dører og et klesskap man kan gå inn og ut av sånn som man vil :S Det er også lov med mobil og data her, men jeg har ingen av delene før i morgen, nå låner jeg en data som pasientene får bruke. HELDIGVIS virker det greit her. De ansatte er snille, hyggelige og virker ut som om de vil hjelpe. Jeg aner ikke hvor lang tid det er snakk om at jeg skal være her, skal snakke med lege i morgen, men jeg tror (og håper litt) at det blir mer en ett par dager. Jeg er som sagt veldig sliten. Hodet er fullstendig ut av kontroll, tankene fyker og alt er kaos. De spør meg om jeg jeg hører stemmer, og ærlig talt så er jeg usikker. Jeg tror ikke det, men jeg er ikke hundre prosent sikker, og DET er rart. Merkelig. Det jeg vet er at jeg nok har hatt litt synshalinasjoner de siste dagene, plutselig begynte en film og spille av på veggen, og inne i stua forandra sofaputa seg til å vise en sjimpanse som ga meg tommelen opp. Av alle ting.Men det var i går. I dag har jeg ikke hatt det slik. Håper det ikke kommer tilbake, det er ekkelt og skummelt.

Jeg håper dere skjønner at jeg ikke har fått lest noe om hvordan dere har det, men jeg tenker på dere, og håper dere har det bra<3

 

Reklame

14 kommentarer om “Liten oppdatering

 1. Vet du hva? Det er _bra_ at du ikke vet om du hører stemmer eller ikke.. Fordi jeg har vært i samme situasjon, og ble en gang fortalt at hvis du ikke vet om du hører stemmer eller om det bare er tankene dine som «snakker» til deg, så betyr det mest sannsynlig at du ikke hører stemmer. Men egentlig, så er det ingen andre enn deg som kan bestemme hva som er sant og ikke..
  Men ellers vil jeg bare si at jeg har troa på deg og at du kommer deg styrket ut av dette! 🙂 Lykke til! ❤

  Liker

 2. Jeg kjenner meg igjen i det å ikke vite om jeg hører stemmer eller om tankene bare er så sterke at det virker som de kommer utenfra mitt eget hodet.
  Ønsker deg lykke til og håper du får hvilt deg litt slik at kaoset blir mindre 🙂

  Liker

 3. Fint å vite at det går bra med deg ❤
  Skjønner du ble redd av synshallusasjonene :/ Jeg håper virkelig du får god hjelp der ❤ Vakre deg ❤

  Liker

 4. Så bra at du har kommet på en åpen post og ikke minst at det er snille sykepleiere der. Det er så viktig! Jeg håper du får være der i noen uker ihvertfall, så du får sjangs til å hvile og hente deg inn igjen. Tenker masse på deg vennen ❤ Stor stor klem ❤

  Liker

 5. Så bra du får hjelp!
  Kjenner ei som har vært innlagt. Venner sa hun måtte komme fort ut igjen. At hun var savnet. Jeg sa: Bli der, bli frisk! Så det sier jeg til deg også 🙂 Fortell legen at du trenger mer hjelp. Ro. Over tid.
  Ønsker deg lykke til og god bedring 🙂

  Liker

 6. Benedikte: Takk for oppmuntrende ord<3 Får håpe det, er bare så forvirra for jeg har aldri vært så deprimert og UTEN stemmer på en gang siden jeg var tolv(?), så det er en veldig merkelig situasjon nå..
  Klem<3

  Liker

 7. Hope: Takk vennen<3
  Mhm, ikke noe kjekt, heldigvis har jeg ikke hatt noe hverken i går eller i dag, så jeg håperhåper på at det ikke kommer tilbake..Håper det går greit med deg<3
  Klem

  Liker

 8. Ekahm: Ja, håper det blir litt bedre av å være her, skal være her ihvertfall en – en og en halv uke framover, så får bare vente og se.
  Tenker på deg også.
  Klem<3

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s