17.01.2013

Da sitter jeg her med ny mobil, selvfølgelig kjekt det, men dagen er tung. Har deltatt på alt utenom frokost og middag, jeg har vært med på morgenmøte, time med tema psykisk helse og fysisk aktivitet rett etterpå, så var det «trening» nede i «gymsalen». En liten pause og så var det gruppeterapi/samtale.. Alt før klokka tolv, så det er ikke så rart at jeg er sliten for jeg sover jo normalt sett fram til elleve tiden hjemme.
Nå på ettermiddag/kveld er det ingen program, og i og med at jeg har brukt opp dagens perm når jeg var og hentet iphonen etter lunch, så regner jeg med at det blir å ta det rolig. Slappe av. Eller, nå lyver jeg. Å SLAPPE AV er noe jeg lengter etter, det å ha fem minutters pause fra kaoset. Alt er en kamp, har inngått avtale om at jeg skal utfordre meg selv, prøve å være så mye som mulig ute i fellesområdet og ikke isolere meg på rommet.. Vi får se..

Reklame

12 kommentarer om “17.01.2013

 1. Ekahm: Blir spennende å høre planene framover, regner med at jeg skal snakke med legen i morgen, kanskje jeg får høre om hun har lagt en «plan».
  Ok takk 😀 iPhone ja 🙂

  Liker

 2. Cille: ❤ som du kanskje så på bildet så har jeg poser under øynene til langt nedover kinnene, så kanskje jeg har prøvd litt for hardt i dag. Men, får håpe jeg sover om ikke så lenge og våkner med ny energi:)

  Liker

 3. Nydelig hårfarge, slik som jeg hadde før. Jeg har lest litt, kom over denne bloggen veldig tilfeldig og ville bare si at jeg ønsker deg alt vell og lykke til med alt. Det ser ut som du er flink til å kjempe, og det må du fortsette med.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s