Miss you

Jeg er urolig, angstfyllt og trist. Sitter sammenkrøpet i en stol på rommet med øreklokkene på og det gode grønne teppet mitt hjemmefra. Det lukter litt av både Zaphira og Tatou (katten og hunden min), og samtidig som det gjør meg litt tryggere får det meg bare til å savne dem begge to, og skyldfølelsen er i taket, for ingen av de er jo hjemme, hjemme på sin vandte plass. Zaphira er på bygda hos søs og familien, mens Tatou blir tatt vare på av foreldrene mine. Jeg er veldig takknemlig for at de tar over i en periode, men jeg savner dem. Og i morgen har Tatou halvtårsbursdag. Tida har gått så fort og så sakte samtidig.

Reklame

En kommentar om “Miss you

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s