Nei

Nei er dagens stikkord ser det ut som.
Nei, det blir ingen samtale med lege i dag.
Nei, du får ikke låne vekta.
Nei.

Dagens kontakt mente på at det ikke var nødvendig. Jeg er visst ikke overvektig og da er det ikke nødvendig. «Kanskje du får lov etter å ha snakket med behandler( etter helga) men nå synes ikke jeg at det er en god ide.»
«Du er her for andre grunner nå, at du har det veldig vanskelig, så du bør ikke fokusere på dette nå. Ta en ting av gangen.»

BLÆH, jeg orker ikke forklare. Forklare det at dette ødelegger hele dagen min, jeg blir så innmari stressa av å ikke vite tallet at jeg ikke aner hvor jeg skal gjøre av meg. Så nå har jeg inntatt fosterstilling under dyne og pledd og vil egentlig bare sove over dagen.

Dum dag

Reklame

En kommentar om “Nei

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s