Referat

Møtet gikk ok, det ble mange folk inne på et lite rom og det ble til tider snakket om vanskelige tema, men, jeg sto(satt) i det og gikk ikke ut av rommet før resten også skulle ut.

Det ble bestemt at jeg ihvertfall blir her inne i 14 dager til, så får vi ta det derfra når den tid kommer. Men jeg fikk også innvilget permisjoner på opptil tre timer på dag og kveldsvakt, så det gjør ting litt lettere.

De skal søke om ny behandler på poliklinikken, alle var enig i det selv om han jeg har, har et godt rykte på seg. Vi har bare ikke kjemi. Skal også få hyppigere timer, forhåpentligvis 14 dagers mellomrom mellom hver time. I tillegg så skal det opp på timeplanen min et fast tidspunkt en gang i uka da jeg skal snakke med en psykiatrisk sykepleier som jobber på huset mitt, Ihvertfall fram til påske, så får man se det an.,

Det ble aldri alenesamtale med lege i dag, men mat kom opp på møtet. Foreldrene mine og de fra huset sa at dette måtte følges opp, at det er et stort problem, at jeg har gått ned 23 kilo fra i sommer. Legen var enig i at dette måtte taes opp på sikt, altså langvarig behandling fra poliklinikken, de kom ikke til å lage et behandlingsprogram for det nå, nå er det å få ting i balanse igjen som er i fokus. Men hun sa også at det kanskje var aktuelt med en innleggelse som hadde mat som tema etterhvert.
Jeg satt og stirra i gulvet når dette kom opp..

Legen lurte også på å endre antidepressiva medisinen, står på zoloft nå på ganske høy dose, men kan ikke si at den virker særlig bra. Men jeg er også veeldig skeptisk på å bytte da mange antidepressiva har vektøkning som bivirkning . Been there, done that. Altfor mange ganger..

Jaa, det var det jeg kommer på nå som kom ut av møtet. Det var greit nok.
Skal snakke med legen igjen på fredag, hun er på kurs resten av uka.

Reklame

4 kommentarer om “Referat

 1. 23 kilo på et halvt år er veldig mye! Det kunne ha passert hvis det var gjort på en ordentlig måte, men det høres ikke ut som du har gjort det.
  Prøv å jobb med deg selv de neste fjorten dagene, nå når du har denne muligheten til å få hjelp.
  Klem ❤

  Liker

 2. Jeg er stolt av deg for at du klarte å sitte der gjennom hele møtet ❤
  Det er godt at du blir tatt på alvor og at du får tettere oppfølging, det er viktig. Det trenger og fortjener du. Synes også det er bra at du bytter behandler på poliklinikken, krysser fingrene for at du får god kjemi med den nye.
  Jeg går også på zoloft, men det funker ikke godt nok på meg heller. Gikk på zoloft sist jeg var deprimert også, på lavere dose, da hjalp det. Skjønner at du bekymrer deg for bivirkning som vektøkning. Si det til de neste gang det er snakk om bytte av medisin.
  Klem ❤

  Liker

 3. Cille: takk snille deg ❤
  Uff, zoloft er egentlig ikke noe særlig, men som sagt vet jeg ikke om jeg tørr å bytte, har jo egentlig prøvd ut det meste av anti depressiva tidligere, så er veldig usikker.
  Klem<3

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s