Salg <3

Etter møtet i formiddag kom kontakten min fra huset og tok meg med ut – noe som resulterte i at vi bestemte oss for å sjekke ut salget 😀 Jeg trenger absolutt ikke mer klær, men er det noe jeg synes er gøy, så er det jo nettopp klær. Man må gjøre litt av det man liker innimellom 😉 I dag fikk jeg klær for en verdi på 2722(!) kroner, og betalte bare 655, så da går det an. Fant mye fint, blant annet to bukser jeg har hatt lyst på lenge, men ikke kjøpt, nå betalte jeg 150 for den ene og 50 for den andre:)
Små lyspunkt må man ta vare på

Reklame

8 kommentarer om “Salg <3

  1. Så bra at du har fått kost deg litt med shopping. Ta vare på den gode følelsen du får av å kunne gi deg selv litt nye klær. Gleden er kanskje kortvarig, men den er god så lenge den varer. Klem ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s