På riktig sted

Man vet man kanskje er på rett sted når vi (B og meg) sakte men sikkert synker ned fra sofaen og på gulvet under bordet der dataen med barnefilmen Rio står på, og ikke orker å sette oss opp igjen noen av oss. Kanskje på tide å legge seg? Tror det.

Reklame

2 kommentarer om “På riktig sted

  1. Du er søt når du prøver å gjømme deg 😉 Jeg er glad for at du og B har hverandre der, det virker som det hjelper deg litt. Jeg håper du sover godt nå og at natten din blir god, så håper jeg også at dagen i morgen er snillere med deg. Stor klem ❤

    Liker

  2. Tihih, nommen – søøøøte deg ❤ En må av og til bare gjemme seg, falle på gulvet og ikke orke å reise seg opp igjen i sofaen, for å være "voksne". Jeg ligger alltid å ruller, på gulvet, i sofaer, i senger – kanskje det er smittsomt?
    Tenker sååå på deg, og er glad at du og B er der sammen og har hverandre, virkelig^^ Ta vare på deg selv vennen, glad i deg ❤ Ønsker deg alt godt, for natten, for morgen dagen, for alltid ❤ Kleemzii ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s