Drøm

I natt drømte jeg at vi var på stranden, vi satt under en stor parasoll, jeg og lillebror og noen andre. Så ble parasollen til to hatter med strikk under haka. Vi satt og snakket, tøyset og lo. Så kom en megabølge opp til strandkanten og dro med seg meg og lillebror, vi ble slengt under vannet, og parasollhattene ble tunge, dro oss ned. Langt nedi det mørke havet.
Og vi sank.
Og sank.
Jeg så lillebror, han kjempet jo for å komme seg opp, få hodet over vannet.
Så så han meg. Og han skjønte, men ropte, viste at jeg måtte ta svømmetak, måtte komme meg opp. Han prøvde å hjelpe.
Men.
Jeg fortsatte å synke.
Jeg var snart nede på bunnen.
Jeg kjempet ikke.
Jeg var tilfreds.
Jeg var ferdig.

Reklame

4 kommentarer om “Drøm

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s