Fysiotime

Fysioterapauten fant visst noe å jobbe med – begynte med ene skuldra mi i dag, så skal jeg visst tilbake i morgen allerede. Jessda, her snakker vi stress. Tror jeg? Hun ville ha meg sittendes mens hun prøvde å løse opp noen knuter, turte ikke å la meg legge meg ned, i og med at Svimmelhet og meg er ganske gode venner for tiden… Skal høre med henne i morgen, hva som er grunnen til all vonde ryggnakkesmertene, selv om jeg nok har en anelse. Hun skulle også sjekke om noen av medisinene mine har svimmelhet som bivirkning i tillegg. Det blir jo litt spennende.  Jeg har faktisk så dårlig balanse nå for tiden at jeg kan snuble i mine egne føtter. Wohoh, smarte meg. Dumme meg. Men det er jo noe som kan fikses. Eller?

 

Reklame

2 kommentarer om “Fysiotime

  1. Så bra du får tilbud om fysioterapi. Det er jo flott. Angående svimmelhet, så er jeg litt svimmel pga medisinene. Ikke så mye som deg. Men hvis du spiser lite og får lavt blodsukker kan det være grunnen. Jeg blir hvertfall sykt svimmel hvis jeg ikke spiser. Bare en tanke…
    Stor klem til deg

    Liker

  2. Ekahm: Det er fint, vet faktisk ikke helt hvordan det ble slik, men jeg er glad for det. Har visst endel å jobbe med hun dama når det gjelder meg :S Jeg vet jo sånn egentlig at det er matinntaket som gjør meg svimmel, men var litt nysgjerrig på om medisinene kunne spille inn litt også. Men fikk aldri noe svar om det i dag, skal prøve å tørre og spørre på mandag, neste fysiotime 🙂
    Klem<3

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s