God nyhet og en liten gledens pakke

Jeg ble hentet av mamma klokka fire, var tilbake på avdelingen til klokka seks, men i løpet av de to timene fikk jeg en god nyhet. Eller det vil si, jeg har visst det sånn halvveis ei stund, men nå er det bekreftet og jeg fikk se. Jeg skal nemlig bytte leilighet, blir fortsatt i  «huset», men jeg får en mye større leilighet, noe som jo er ganske greit når man har to dyr som springer og herjer og leker, og man har ganske mange ting. Jeg og mamma fikk sniktitte i den i dag(med tillatelse så klart), og det lover bra. Selv om den ser ganske trist ut nå, så tror jeg litt maling gjør susen. Blir jo litt trist å forlate «eventyrverdenen» min aka leiligheta jeg har nå, men jeg skal nok greie å få masse farger innblanda i den nye også. Og jeg er veldig glad i interiør og oppussing så det passer utmerket. Et lyspunkt. Men akkurat NÅR jeg får overta den er jeg litt usikker på, i og med at det er oppsigelsestid og diverse annet formelt som må gå i orden for personen som flytter derifra, men jeg håper på at det ikke blir så altforlenge til. *krysse fingrene*

Tok ihvertfall masse bilder sånn at jeg kan drømme og tenke på hvordan jeg vil ha det, hvilke farger hvor osv.

Og enda en glede – Når jeg kom tilbake til avdelinga og jeg åpnet døra til rommet mitt lå det en pakke innafor døra. ❤ 

Det var en kopp, kjempesøt kopp og en bok der det sto For alltid min venn , fra søte gode B. ❤ Vi har erget oss over de små koppene på sykehuset til å ha lettkakaoen våres i, men nå er det problemet løst. Ihvertfall for min del, så spørs om jeg ikke må ordne en kopp til henne i morgen.

Skal legge ut et bilde i morgen, var så søt. Og det varmet. Virkelig.

 

Reklame

11 kommentarer om “God nyhet og en liten gledens pakke

 1. Så kjekt for deg!!! Blir bra med en større leilighet- for da har du plass til mer ting, så har du gjerne litt mer plass å bevege deg på!!! 🙂
  Koselig å få sånne små ting, det gir glede i hverdagene..
  Har du lyst å ta en tur innom min blogg også? Hadde blitt kjempe glad.

  Liker

 2. Jeg er glad for at det gikk fint hos fysio i dag og for at du og B gleder hverandre. Det at dere ler og er glade i blandt alt det triste, tror jeg er viktig, det vil ikke si at dere er «friske». Det håper jeg virkelig at de på avdelingen skjønner også. Jeg sliter visst ikke de skjønner, for jeg er en av de som smiler mest av alle tror jeg. Blir tungt hvis jeg må holde alt tilbake for at de ikke skal hive meg ut igjen:/
  Så kjekt med ny leilighet, jeg kan tenke meg at du får den veldig raskt hjemmekoselig og fin 🙂 Det er godt å ha noe å glede seg til i fremtiden ❤
  Mange klemmer til deg ❤

  Liker

 3. Så utrolig herlig! Slike små ting betyr så mye ❤
  Hørtes kjempebra ut med ny, større leilighet. Det blir vel litt av et prosjekt kan jeg tenke meg 🙂 Håper det går i orden så fort som overhodet mulig ❤

  Liker

 4. Cille: Det er viktig og det hjelper, og heldigvis sa B(hun er den eneste av oss som har hatt legesamtaler denne uka siden min er vekk) at de hadde tatt opp på morgenmøte for personalet at de må passe på å sjekke om alt står så strålende bra til med oss som det av og til kan virke, det er jo faktisk grunner til at vi er her begge to. Det er fint å vite. At de vet at alt ikke er bra selv om man ler.
  Ja, det blir bra, det var så fint å få noe å glede seg til. Noe positivt. Jeg elsker å lage til, møblere, male, dekorere så det skal bli gøy.
  Klemmer tilbake vennen<3

  Liker

 5. urobat: Ja, de betyr så mye mer enn man skulle tro ❤
  Ja, det blir bra, hehe, prosjekt blir det nok, men gleder meg til det 🙂 Det håper jeg også!
  Stor klem til deg vennen<3

  Liker

 6. Cecilie: Ja, det blir kjekt! 🙂
  Ja, vi er blitt ganske gode venner, jeg er så heldig som har henne her nå, uten henne vet jeg ikke hvordan ting hadde vært. Samtidig så vet jeg ikke hva hun tenker når det kommer til utskrivelse for oss, kommer vi til å holde kontakten? Jeg vet ikke. Men håper. Hun er ihvertfall herlig selv om hun ikke ser det selv.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s