Et stykk utslitt kropp

Lang dag. Med mye godt. Og litt vondt.

Jeg og B har vært en tur på kjøpesenter i dag – med pappa som følge :/ Det ble kluss med hvordan de hadde skrevet det i papirene så vi fikk ikke være der alene, det vil si, jeg hadde utgang med følge av enten noen på huset, eller foreldrene mine. Så jeg fikk ikke gå ut sammen med B. Idiotisk, for jeg og B har vært ute mye før. Menmen, det ordnet seg heldigvis, vi fikk sett litt i butikkene og pappa satt på en kafe med en venn. Så det gikk greit. 

Vi handlet (og prøvde) klær, og jeg skjønner ingenting, alt jeg kjøpte var i størrelse small. Hva skjer? Jeg er jo virkelig ikke størrelse small. Ikke enda. Men klærne passet likevel de :/

Var også innom biblioteket der vi leide masse filmer (lett underholdning, barnefilmer), og to bøker om spiseforstyrrelser.

Jeg har begynt å lese på Kroppen er min fiende – av Claire Beeken og Rosanna Greenstreet. Boken virker så langt veldig bra, det er merkelig hvor mye jeg kjenner til, rare mønstre og vaner, fra en veldig ung alder. Men om det var et sjakktrekk å begynne å lese den rundt midnatt er jo ikke helt sikkert… Nå svinger tankene mine hit og dit, fram og tilbake uten sammenheng, med sammenheng. Forvirrende? Ja.

Jeg er trøtt. Sliten. Burde legge meg.

Det hadde vært lurt.

 

Reklame

En kommentar om “Et stykk utslitt kropp

  1. Bra det ordnet seg så dere fikk kommet dere ut 🙂
    Nja, vet ikke helt om det var så lurt med den boken. Spørrs hva som står og om den trigger deg.
    Håper du sover godt og drømmer søtt nå. Bør vel sove nå jeg også, men det er så vaarmt i sengen. Blæhr!
    Klem ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s