Utskrivelse!(?)

Det er veldig mange tanker som farer gjennom hodet mitt nå, så mange at jeg ikke greier å tenke på EN tanke en gang. Ja. Det blir mest sannsynlig utskrivelse på onsdag, og nei, det blir mest sannsynlig ikke flere legesamtaler. Jeg gir opp hele systemet. Selv om jeg vet at mamma kommer til å kjempe hardt for å få meg inne en liten stund til. 

Akkurat nå prøver jeg bare å si til meg selv at det blir utskrivelse på onsdag, det er da jeg skal hjem – og forberede meg på det. Selv om mamma har bedt legen ringe til henne i morgen og skal prøve å få utsatt litt utskrivelsen. Jeg skal hjem på onsdag. Prøv å pust rolig. Ikke få panikk. Ikke begynn å gråte. 

Ikke kom tilbake til det samme gamle styret som var før jeg ble innlagt. La meg få litt glede og slippe litt kaos.

Søte, gode, snille B hadde stukket inn en lapp gjennom døra mi når jeg kom tilbake etter perm, hun ga meg en lapp med mobilnummeret hennes og gode ord som sa at jeg bare skulle ta kontakt når jeg er klar ❤ 

Takk snille du. 

Og hun hadde i tillegg lagt ved et minnekort med to bilder hun hadde laget til meg, deriblant dette

 

Reklame

12 kommentarer om “Utskrivelse!(?)

 1. Jeg blir så glad hver gang du nevner denne «B». Det er flott at dere skal opprettholde denne kontakten dere har når dere begge er ute.
  Håper det ordner seg.
  Klem ❤

  Liker

 2. Kjenner følelsen. det er ingen god følelse, Om man er på frivillig og ønsker hjelp å får en dør i ansiktet. Ikke gi opp. stå på ditt. Jeg har troen på deg. ønsker deg bare det beste.

  Liker

 3. Dumme dumme lege. Jeg kan ikke forstå at det er sånn det fungerer. Blir man ikke enige om at en utskrivelse er best? Er det bare legen som bestemmer at «Nå er det nok, du må ut». Jeg skjønner det ikke. Kommer det samme til å skje med meg?
  Sånn som jeg ser det, så er suicidal faren ganske stor og du burde bli der lengre. Jeg tar vel ikke helt feil der?
  Jeg er så glad for at du har blitt kjent med B, jeg håper dere kan støtte hverandre litt på utsiden også. Blir det utskrivelse, så prøv å gled deg til å være sammen med dyrene og planlegg inredning av leiligheten. Finn små ting som gir deg glede.
  Tenker masse på deg vennen ❤

  Liker

 4. Å du fortjener så mye bedre enn dette håpløse systemet vi har i dette landet… Skulle ønske noen kunne passet godt på deg og gi deg skikkelig hjelp. Hjelp som hjalp…
  Tenker veldig på deg. «Bare» hold ut, hold fast ❤ Er her… Klem ❤

  Liker

 5. Skal du virkelig skrives ut? Er du klar for det? Går det bra? Er så bekymret for deg, du aner ikke. Jeg vil være der å holde deg trygg for alltid.
  Skjønne B, jeg håper hun fortsetter å lyse opp hverdagen din litt.
  Kjemp for henne, for familien din, men mest av alt for deg selv.
  DU er viktig og betydningsfull, husk det vennen ❤

  Liker

 6. Natsumi: Ja, du fikk meg til å tenke litt der, hjem. Det hørtes fint ut. Min egen seng, min egen stue. Meeen, så er jo saken todelt. Det er både skummelt og deilig med tanke på å komme hjem. Men takk for oppmuntrende ord snille du!<3

  Liker

 7. Cille: :/ Jeg håper det ikke skjer med deg, at du får bli der helt til du er trygg på deg selv og har det litt bedre.
  Tja, du har vel kanskje et poeng, jeg er nok ganske opp og ned, hit og dit, men jeg får gjøre det beste utav det<3 Det blir jo utskrivelse på tirsdag nå, og så skal jeg ha ganske mye perm fram til da, så jeg krysser fingrene og tær for at det skal gå greit.
  Jeg er også evig takknemlig for å ha blitt kjent med henne, hun er så god, og vi (håper jeg) kommer til å ha kontakt videre. Det er ihvertfall det som er planen<3
  Tenker masse på deg også vennen!<3 Håper det går greit med deg!
  Klem<3

  Liker

 8. Cille: Blir helt rørt av ordene dine, at du er bekymret for MEG (missforstå meg rett, men det betyr mye at noen bryr seg, at jeg ikke bare tar opp plass og ødelegger) Du er så god vennen, jeg er glad i deg!<3
  Jeg leser det du skriver, men greier ikke ta det innover meg dessverre :/ Takk skal du ha likevel! ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s