Angsten kommer krypende…

…Og den tar fatt i brystkassa mi slik at det å puste blir vanskeligere.
Første natt hjemme, og nattevakten som kommer i natt? Samme mannen som for snart en måned sendte meg avgårde i en ambulanse. Jeg kommer ikke til å gjøre noe, men det gjør tankene vanskelig og tyngre.

Jeg prøver å avlede meg selv, dette går bra, se litt på tv. Dette går bra, hør på musikk.

Redsel. Tankekjør.

Jeg skal klare dette.

Reklame

10 kommentarer om “Angsten kommer krypende…

 1. Jeg håper natten ikke ble så vond som forventet. Jeg synes det er bra at du ikke ble skrevet ut nå, at de heller valgte å la deg ha en natt hjemme og at du kommer tilbake. si ifra til behandleren din hvis det var helt jævlig, vær ærlig.
  Frustrerende at de skal begynne å putte alt inn i schisofren (husker ikke hvordan det skrives) diagnosen.
  Tenker masse på deg søte vennen min ❤ Stor klem

  Liker

 2. Cille: Natten var full av mareritt fra jeg sovnet til jeg våknet, men jeg kom meg ihvertfall igjennom den. Vet ikke engang om jeg skal ha flere legesamtaler, så har igrunn mistet litt troen på å få hjelp her. Men, akkurat nå er jeg glad for å være her på sykehuset i natt og ikke hjemme :/ Men, det skal gå det også. På tirsdag. Det skal gå. Basta :/
  Ja, det er veldig frustrerendes og egentlig ganske trist at det er sånn det blir gjort, at de bare ser en diagnose og antar at det er derfor. Men jeg var flink i kveld, snakka og gråt, skrev og kontakten min fikk lese og hun tok en kopi for å gi den videre til legen. Hun sa at dette var trist lesning, og at jeg nok ikke hadde greid å si dette til noen med fysiske ord. Jeg nikka for hun hadde rett.
  Tenker masse på deg også<3
  Klem!

  Liker

 3. Jeg er så utrolig stolt av deg for at du klarte å skrive ned tankene dine, det er kjempe bra! Jeg håper det kan hjelpe legen til å forstå deg litt mere.
  De må følge deg opp, de kan ikke bare hive deg ut med et «klar deg selv». Blir så frustrert.
  Jeg håper du slipper de dumme marerittene i natt!! Mange klemmer

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s