Litt nytt

Prøvde å skrive innlegg både to og tre ganger i går, hadde skrevet de, både gjennom mobil og data men av en eller annen grunn ville det ikke lastes opp, klikket hver gang.
Prøver igjen i dag.
Det blir ikke utskrivelse i dag, men jeg skal prøve meg på en overnattingsperm, noe som både er skummelt og deilig. Heldigvis er mye av dagen allerede full av planer, støttekontakta mi kommer nå klokka ti og henter meg og blir med meg til rundt to, tre, så skal søs være litt med meg. Hvis jeg orker.
Når det blir utskrivelse vet jeg ikke, aner ikke om det bare har blitt utsatt en dag eller hva, har nemlig ikke snakket med legen. Men begge kontaktene mine her på avdelingen snakket med meg i går og vi ble enige om å ta det forsiktig, at det er en del ting som må på plass. Men de kunne ikke garantere at jeg fikk bli.. Så vi får se. Skal ihvertfall ha et møte med «huset» mitt igjen før jeg drar.
Så jeg lever fortsatt i uvissheten, men ønsk meg lykke til på overnattingspermen i dag, tror jeg trenger det.
Det skal gå bra.

Reklame

2 kommentarer om “Litt nytt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s