Jeg er ikke god. Jeg er gal. Obs. Kan trigge.

Jeg har virkelig ikke godt av meg selv. Når jeg blir stående og hoppe opp og ned etter å ha vært i kjelleren og hentet klær «bare for å prøve» sånn som i «gamle dager», og prøver en bukse jeg hadde for to år siden, og plutselig kan stå med to bein inni det ene buksebeinet. Og i tillegg GÅ bortover inni det ene beinet. Og ting ble ikke akkurat mindre «gledelig» når jeg prøvde en gammel favoritt i størrelse 36, og den passet. Den passet! Og toppen av iskaka var når jeg skulle ta på meg en topp som før var for trang for å dekke meg til og innser at den er for stor. Det var den ikke før innleggelsen..

Dette er, unnskyld for ordene, men, dette er et minutts lykke.

Reklame

6 kommentarer om “Jeg er ikke god. Jeg er gal. Obs. Kan trigge.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s