Søvn. Borte.

Jeg burde vært i søvn nå, jeg ligger i senga, nattklærne er på, har ligget her i snart en time, men skal jeg være ærlig så lar jeg meg selv ikke sovne. For jeg kjenner det i hele kroppen at hvis jeg sovner nå, full av angst og faenskap, så blir det bare nok en natt full av mareritt. Det orker jeg bare ikke.
Vurderer å stå opp igjen, men jeg er jo såkalt flink pike som vet at om natta skal man sove. Ligge på et mørkt rom. Ikke være våken. Så da ligger jeg her da, tankekjør og vondt i kroppen.
Stille.
Det er natt.
Jeg skulle ønske jeg sov.

Reklame

8 kommentarer om “Søvn. Borte.

  1. Forstår godt at du ikke vil sove da, når du vet hva som venter :/ Jeg synes du skal drite i å være «flink» pike og stå opp igjen. Se serier som gleder deg, få tankene over på noe annet. Det er ikke bra å ligge for lenge i sengen med negative tanker, til slutt bli sengen bare et skremmende og trist sted.
    Skulle ønske jeg kunne holdt deg med selskap i natten. Klem ❤

    Liker

  2. Cille: Det er helt sant, men jeg er så innlært i dette med «flink pike syndromet» at det er vanskelig å la være. Men denne gangen sto jeg opp, HELDIGVIS. Hadde ikke orket å ligge der noe mer med negative tanker.
    <3<3

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s