Pust

Nå må jeg virkelig konsentrere meg om å puste. Rolig. Jeg har våkna mang en gang i natt og bare kjent på angsten, redselen, tusen tanker om hjemturen. Hjemkomsten. Kroppen skjelver bokstavelig talt, jeg er skikkelig uvel, men jeg har bestemt meg for at det skal gå bra. Det bare må gå bra.

Blir ikke hentet før klokka to, så jeg skal vel, må vel, være med på opplegget her til da. Hadde foretrukket å ikke dratt det ut nå, bare reist hjem tidlig. Bli ferdig med det. Meen, nei.

Det skal gå bra N. Det skal det.

Reklame

2 kommentarer om “Pust

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s