Blir GAL(ere) av MAS

Dette blir tøft. Det er mas. Det er mat. Jeg spiser jo ikke mye til hvert måltid,vi snakker gafler/skjeer her, men fortsatt er det mange måltid. Og mye mas. Og for mye mat. Tenk deg å ha en haug strenge personer som noterer alt du spiser? HJEMME hos deg selv. 

IKKE GØY! Det er jo faen meg verre enn mamma.

Dette orker jeg ikke

Reklame

8 kommentarer om “Blir GAL(ere) av MAS

 1. Vær sterk kjære ❤ Du klarer dette! Det er bare fordi de er bekymret over deg vet du ❤ De er like glad i deg som jeg er og vil ikke at du skal kollapse ❤
  Styrkeklem ❤

  Liker

 2. Åååh, vennen min! Sammen skulle vi spist skjeer og gafler. Og når det var nok, kastet maten etter de! Blæ.. Jeg synes virkelig de burde ta det i ett ROLIG tempo… Men tror ikke folk vet hva det vil si… Som jeg, slet sånn skikkelig, og måtte spise alle måltider for å få lov å få utrednings opphold… Av og til tror jeg at psykiatrien gjør oss SYKERE!
  Bare husk, jeg er her for deg – alltid <333 Sammen er vi sterkere! Stoooor klem ❤

  Liker

 3. Huff, det høres absolutt ikke kjekt ut. Jeg vet at de bare vil hjelpe deg, men likevel. Det må være tøft.
  Stå på fineste du ❤
  Nydelige blomster du har fått, det var hyggelig gjort 🙂

  Liker

 4. Skjønner at du opplever det som stressende, og jeg hadde ikke likt det selv. Men det er mennesker som er bekymret for deg. De vil forsikre seg om at du får i deg nok næring.
  Klem ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s