Jeg vil ikke møte deg igjen. Gå vekk. Obs-kan trigge.

Skadetrang. Hei og hadet. Du er ikke velkommen. Det vet du så innmari godt. Likevel kommer du hit, står utafor døra mi og banker på, dundrer hardt. Det er en stund siden du var her sist, og pausen har jeg satt stor pris på. Men værsåsnill, ikke åpne døra? Hold deg utenfor, for så å gå vekk. Jeg hater deg virkelig. Gå? Værsåsnill! Værsåsnill…

Reklame

6 kommentarer om “Jeg vil ikke møte deg igjen. Gå vekk. Obs-kan trigge.

  1. Håper av hele mitt hjerte at skadetrangen stikker til h*****!! Skulle sparka den langt til ingenmanns land, slik at den aldri kunne komme tilbake igjen! Tenker på deg, og husk – er her om trangen blir for ille og ikke lyer og går sin vei… Stor varm klem <333

    Liker

  2. Cille: :/ Ingen av oss kom seirende ut av kampen, det ble brukt kniv men ingen blod. Men jeg vet dessverre at det ikke kommer til å stilne. Ikke enda. Jeg både vil og vil ikke. Jeg vet hvor mye faenskap det blir, men jeg vet også hvor mye det kan hjelpe :/ Men to og et halvt år skadefri. I dass..

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s