For og i mot.

Hvordan gårsdagen gikk? Han sparket ned døra, Skadetrangen, brøt seg inn. Vi hadde et basketak, sloss, men ingen av oss vant. Ingen av oss kom seirende ut av kampen.

Det ble ikke blod, men kniven ble brukt. Og jeg frykter dette bare er begynnelsen. To og et halvt års skadefri – borte. Rett i dass. Men jeg vil ikke. Jeg vil. Det hjelper. Det gjør ting verre. Men også bedre der og da. Så sitter man igjen med nye arr. Som jeg ikke vil ha.  

I don’t have much controll left..

Skulle ønske jeg kunne sovne, sove lenge, for så å våkne opp til noe nytt. Noe bedre. Et liv. Not this shit.

Men jeg skal avslutte med noe positivt. 

Takk. Takk for alle de gode ordene og oppløftende setningene dere skjønne, gode, snille mennesker gir meg. Det betyr mer enn noen kan forestille seg. Jeg er ikke alene. Og takk for at jeg får lese litt om hvordan deres hverdag er, det er mye trist, men bloggen, min og andres er lyspunktet mitt. Det  å ha denne bloggen hjelper meg å få ut ting. Selv om det meste jeg har skrevet i det siste bare er fullstendig kaos.

Takk❤ Håper dagen deres er ok!

Reklame

3 kommentarer om “For og i mot.

 1. Dette klarer du 🙂
  Jeg var skadefri i to år, men hadde et par uker med tilbakefall. Nå er jeg begynt på tellingen på nytt og er kommet til et halvt år.
  Det er lurt å se det positive og tenke at du skal klare lengre denne gangen istede for å se på at du må begynne på nytt. Du er ikke rykket tilbake til start, du ble bare satt tilbake et par skritt. Og for hver nedtur kommer du sterkere tilbake.
  Vis deg selv at du er sterk og ikke la alt bli ødelagt av et tilbakesteg.
  Stay strong ❤

  Liker

 2. MyDance: Takk for inspirerende ord, jeg skal virkelig prøve å tenke positivt. Har greid å holde meg unna i dag selv om tanken har vært til stede i stor grad. Jeg håper jeg greier å fortsette.
  Takk<3

  Liker

 3. husk at det ikke er bortkastet å ha klart det i 2,5 år, det er jo enormt i seg selv – men i det resultatet ligger det dager – enkelt dager.Det er absolutt ikke forgjeves selv om man sprekker iblant. Hver eneste dag uten det er en seier, ikke glem det.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s