Næringsdrikk – hva skal jeg svare? Hjelp? :/

Det begynner å bli mange år siden næringsdrikker var en del av livet mitt, og woohei, nå vil de komme inn igjen. Eller – de på «huset» mitt, som jo har endel sykepleiere og litt diverse andre folk,  vil at de skal reintroduseres.

For å sørge for at jeg ihvertfall får i meg de vitaminene og mineralene jeg trenger. Jeg? Vel jeg er.. æmh. Usikker.

Siden det er såpass mange år siden jeg sist var i kontakt med disse, jeg var tretten – 22 nå, og jeg har fortrengt det meste av den perioden, så husker jeg ikke helt hva/hvordan disse næringsdrikkene er.. Noen som vil forklare litt? :/ 

Kom forresten på nå når jeg satt og funderte litt, kanskje jeg brukte de når jeg var femten også? Som sagt – jeg husker ikke. Glemmer alt. Både bra og dårlig :/

 

Hvis jeg sier ja, så sier jeg ja til hjelp.

Sier jeg nei blir det bare enda mer mas.

Sier jeg ja, greier jeg da å holde meg til det?

Kan man leve av næringsdrikker. Vel. Svaret vet jeg jo…

 

..men tanken om å leve på 1 sånn næringsdrikk om dagen begynner å ta stor plass. (DET ER IKKE SUNT BTW) Det er nok ikke akkurat det som er deres plan, men tanken frister. 

Snille Y kom opp med en «gave» til meg i morgest, to bøker med morsomme sitater som jeg fikk låne, to dressinger uten kalorier/fett, og en lapp der det sto noen nettadresser jeg kunne besøke. Små ting, men betyr mye!

 Hun sa også det at jeg skal snakke med M på huset er på tirsdag, og da bør jeg ha tenkt litt på hva jeg vil videre. Jaha. Det blir jo lett.. Vil jeg ha en kostliste foreksempel? Hva annet vil jeg? Jeg vet jo ikke selv.. Kanskje M greier å få litt fornuft inni meg. Det skremmer meg.

 

Nå er det en utfordring som står for tur – ukens fellesmiddag nede i stua. Wish me luck… Heldigvis har de tatt hensyn og laget laks.


 

 

Reklame

8 kommentarer om “Næringsdrikk – hva skal jeg svare? Hjelp? :/

 1. Bare en næringsdrikk om dagen, eller er det i tillegg til maten? En næringsdrikk vil tilsi mellom 250 – 400 kalorier, kommer an på typen du får.

  Liker

 2. Jeg drikker næringsdrikk, ting har gått litt feil vei med maten så har brukt næringsdrikk i tillegg til mat for å passe på at jeg kommer meg over tusen kalorier. Vurderer å droppe enten mer mat eller næringsdrikken da, grøsser egentlig av tanken på å skulle spise så mange kalorier. Orker ikke/vil ikke/tåler ikke å være sånn her feit mer, trenger å gå ned til en mer komfortabel vekt nå med en eneste gang!

  Liker

 3. Blir sånn «vanlig» mett av de jeg drikker, nutridrink multi fiber med sjokoladesmak. Men synes generelt at de gjør meg sulten igjen etter noen timer egentlig. Så vet ikke om jeg noensinne hadde klart å leve på en sånn pr dag. Ville heller satset på å spise en kyllingsalat eller noe fisk og grønnsaker eller noe, men det er meg da. Vi er jo alle forskjellige. Ja de tankene er jævelige, men akkurat nå er jeg fornøyd, går ned i vekt og da er alt nesten fryd og gammen ihvertfall for en liten stund.

  Liker

 4. Jada jeg er ikke blitt så ille enda, spiser i gjennomsnitt 1200 kalorier så det er jo masse masse mat. Problemet blir jo når man slutter å gå ned i vekt sånn man vil, er jo da man begynner å ty til enda mindre, også enda mindre, og igjen enda mindre mat.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s