SKREKKoppdagelse

Hvordan i helvete har jeg greid å unngå å se det? Ikke fått det med meg? Dette grusomme som jeg nettopp oppdaga? Jo. Nettopp. Ved å unngå å se meg selv i speilet noe lengre enn to minutt med klær på, og vi snakker ti sekund uten klær. Men hva pokker skal jeg gjøre nå? Jeg sitter her med angstfølelse i taket, tanker negative som bare fy, og en veldig stor oppgitthetsfølelse.

Hva jeg snakker om? Hva jeg nettopp oppdaga etter å ha stått foran speilet i bare undertøyet? Og sett? Jo, jeg har løshud/for mye hud etter vekttapet. Vi snakker mye. Jeg sto der og gikk med beina opp og ned på stedet, kadlask, kabomm, og jeg ville bare slå til speilet. Min verste frykt er virkelig. Huden min har ikke greid vekttapet, og nå? Hva skal jeg gjøre nå? Magen min disser.. Armene disser. Lårene disser. Rompa disser. Og nå har jeg jo en bmi som tilsvarer normalvektig, midt på skalaen av normalvektig også. Faen! 

Jeg sitter her og griner

Reklame

4 kommentarer om “SKREKKoppdagelse

  1. Skulle holdt rundt deg vennen, og gitt deg en klem! ❤ Fortalt deg at du er nydelig og vakker akkurat som du er, uansett hva du veier, uansett hvordan kroppen din reagerer – utsiden din og innsiden din, du er verdifull og vakker – hele du! Jeg vet det er vanskelig å tro på… Jeg vet… Såg meg selv idag også, jeg tenkte som du, eller at jeg hadde lagt på meg, sinnsykt mye… Faen, hodene til oss mennesker er virkelig ikke snille med oss!!
    Tenker sååå på deg vennen, sender deg varme klemmer og gode tanker, skulle ønskt jeg kunne gitt deg en ekte klem <33 Take care nydelige ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s