Dagen i dag..

..Har vært innholdsrik om jeg kan si det sånn. Jeg hadde et møte på sykehuset med kontaktpersonen min fra huset mitt og ene kontakta jeg hadde på sykehuset, J klokka tolv i dag. MatPrat. Det var slitsomt. Ekkelt. Trist. Jeg brukte som regel kroppsspråk når jeg svarte på de mange spørsmålene de hadde, og jeg nistirra i gulvet når de kom med anbefalinger om veien videre.  Det de var mest opptatt av var at jeg måtte få motivasjon til å kjempe. Jo takk. Men nei takk. Jeg dras i to ender. På en måte vil jeg mer enn noe annet å få «fiksa problemet», på en annen så er jeg ikke klar til å gjøre noe med det før jeg har kommet ned i den vekta jeg skal til. Men det som virkelig fikk meg til å bli irritert og redd var at jeg ikke får ha hunden min om jeg ikke spiser. Da har jeg ikke energi til å ta vare på han. Vissnok. Faen heller. Ikke ta fra meg det ene som betyr noe. Jeg er virkelig glad i Tatou. Og Zaphira, katten min. Uten dem ser jeg ingen mening med noe. De trygger meg. Hjelper meg. Får meg til å føle at noen er glad i meg. Ikke ta vekk det. Værsåsnill? 

Heldigvis ble dagen bedre når jeg etter samtalen fikk ha min egen lille samtale med herlige B<3 Var så kjekt å se deg igjen gode du. Vi fikk sitte og snakke sammen i nærmere en halvtime tror jeg, inne på besøksrommet. Det hjalp. 

Etter dette ble det flere små(store) gleder. Jeg får overta den andre leiligheta fra den 1. mars, så det blir mye å gjøre framover. Skal male alt i den nye, litt i den gamle, og må pakke sammen hele leiligheta som jeg har nå for så å innrede den nye som er mye større. Det å male og innrede er jo noe jeg liker godt, men, energinivået mitt er ikke akkurat høyt, så det blir en liten prøvelse også.. 

  

Så har jeg vært og sett på en sofa som jeg hadde funnet på finn.no, svart skinnsofa, og fikk prøve den ut, teste mykhetsgraden 😛 og den fallt i smak, og heldigvis var mannen så snill at han ville levere den til byen, utenfor huset mitt. Så da er ihvertfall sofa i boks. Har tilogmed solgt den jeg har nå, den er litt for liten for meg. Jeg solgte den for noen uker siden, men den blir ikke hentet før jeg skal flytte, så det passer jo bra. Jeg slipper å sitte på gulvet mens jeg venter;)

Vært en tur hjemme hos foreldrene mine har jeg også rukket, og mamma var en tur hjemmom meg og hjalp meg med å rydde i boda.

Og så har jeg vært flink pike. Jeg har spist alle fire måltidene i dag. Og beholdt. 

Jeg har vært kjempetrøtt i hele dag, så det er jo igrunn ganske idiotisk at jeg er lys våken nå. Hvorfor?

Det har vært full rulle i hele dag, i morgen håper jeg på å få slappe litt av…

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s