Tired

Jeg ligger som et slakt i sofaen. Orker ingenting. Det har vært sånn i hele dag, ikke gjort en ting fornuftig utenom å lage meg middag. For jeg spiser, spiser som en gris. Unnskyld. Ikke meningen å være negativ, men det er litt vanskelig å la vær. Sånn egentlig. Det er ihvertfall ikke på grunn av manglende matinntak jeg føler meg helt borte, må være det at jeg er litt småforskjøla. Og så har nok Mister Depresjon en del av skylda han også.
Skal på legesenteret for å ta blodprøver i morgen, vet ikke om jeg skal innom fastlegen min en tur også. Blandede følelser. Jeg vil på en veldig syk måte mangle diverse vitaminer, mineraler for da har jeg jo vært «flink», men jeg frykter etter alt jeg har proppet i meg den siste tiden at jeg heller vil ha overskudd av alt. Gruer meg til resultatene uansett hvilke vei det går..

Det er en stykk veldig sliten N i dag, håper ting virker lysere i morgen.

Middagen jeg lagde meg i dag, yndlingsretten min faktisk, men første gang jeg lager den selv ^^
Spinatblad, walnøtter, salatkylling, eple, og fetaost i marinade. Nam.

Reklame

En kommentar om “Tired

  1. Da har vi gjort akkurat like mye i dag da :p Skulle ønske du slapp å ha det så vanskelig med maten, du har mer enn nok annet å slite med.
    Lykke til hos legen(e) i morgen.
    Maten så veldig god ut. Nomnom:)
    Klem ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s