Just another day

Nok en dum dag. Jeg håper virkelig at det er småforkjølelsen som påvirker kroppen og energinivået litt også, at det ikke bare er det psykiske som gjør at jeg ligger i en mørk stue på sofaen og har ligget slik i timesvis. Orker ikke se på tv en gang. Det er/har visst vært fint vær ute i dag. Flott. Hadde vært fint å oppleve det, men jeg orker bare ikke..
Vurderer å gå ned på fellesstua en tur, det hadde nok sikkert vært lurt å være sammen med noen andre enn tankene mine og en enslig tåre som kommer på besøk i ny og ne. Det er sikkert lurt. Må bare komme meg av sofaen først. Det virker umulig.

Reklame

4 kommentarer om “Just another day

  1. Kjenner meg godt igjen. Har brukt både i går og i dag på sofaen i en mørk leilighet med tårer som renner ustanselig. (U)heldigvis har jeg en hund som må ut, man sier at det visst nok skal hjelpe, men jeg er ikke så sikker…
    Får håpe du får en bedre dag i morgen og god bedring med forkjølelsen!

    Liker

  2. Maren Marengs: Uff, ikke noe kjekt at du kjenner deg igjen, det er virkelig ikke noe godt å ha det sånn. Heldigvis så har du hunden din, men skjønner godt begge sider av saken, har selv en hund som skal ut, men har ikke hatt han hjemme hos meg på en stund, jeg var innlagt i en måned og da passet foreldrene mine han, og forrige uke var han på en kennel med litt diverse treningsopplegg, men i morgen formiddag skal jeg hente han på kennelen, noe jeg både gleder meg masse til og gruer meg litt til også. Er redd for å ikke klare det, samtidig er hunden min noe det beste med verden.
    Takk, har hatt en litt bedre dag i dag, det håper jeg du også har hatt! 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s