Tirsdag

Gårsdagen var litt bedre enn de siste dagene har vært, godeste B var en tur på besøk, kjempekoselig, det er så fint å ha funnet en som forstår meg selv om jeg ikke alltid sier noe. Og en annen ting, hun får meg til å føle meg verdiløs. Bare at i denne settingen er det en veldig god ting. Det jeg mener er at det er første gang på to år at jeg har kontakt med noen som er med meg uten å bli betalt for det. At jeg har noen jeg kan le med uten at det blir utbetalt timesbetaling på den latteren. Når jeg er med henne så er jeg verdiløs og det er fantastisk at det går an. Vi snakker, ler og gråter innimellom. Og det er ok. En venn.

Takk B<3

Så kom lillebror på besøk senere på dagen og da bakte vi rundtomkringboller, eller kanelsnurrer som alle andre kaller dem. Hehe. Når deigen var ferdig med å forheve, delte vi deigen i to, en stor del og en litt mindre. Jeg var nemlig fast bestemt på å lage grønne kanelsnurrer, og det var ikke lillebror helt enig i, så da ble det to typer. En normalfarga og en grønn deig. Genialt, farger gjør alt så mye bedre, så mye lettere. Lillebror, som forøvrig er 19,  Er du fire år eller? Og han lo høyt da jeg sa at det er lettere å spise når maten har morsom farge og han sa at ene tantungen vår hadde fått servert blå pannekaker i barnehagen. Jaja, jeg er nok ganske barnslig, hehe.

Så kommer vi til i dag. Hvordan har denne dagen vært så langt?  

Jeg skulle jo hente min kjære Tatou (hunden min) på kennelen i dag, men fikk en melding i elleve tiden om det var greit for meg at han var der i noen dager til, for i går kveld hadde han for første gang vist fram sin rampete side, og de ville gjerne jobbe litt med det før jeg får han hjem. Det er fint at de vil hjelpe, og jeg er ærlig talt litt glad for at han var litt rampete når han var der, sånn at de kan komme med tips og råd til hva jeg skal gjøre når det skjer. Meeen, jeg hadde jo også gledet meg masse til å se han. Det er jo bare noen dager ekstra, jeg får tenke sånn.

Har også hatt samtale med psyk. sykepleier igjen i dag, og jeg hadde skrevet ned noen sider om mat. Han leste det først, og så sa han at det sto akkurat det han hadde regnet med ville stå der. Så jah. Han ville ikke trappe ned på «intensiviteten» når det gjelder de på huset og opplegget selv om jeg har et stort ønske om det. Han sa han skulle vurdere det i neste uke.. Vi snakket faktisk sammen i en hel time. Det er sprøtt, endelig har jeg noen som jeg kan snakke til og som kommer med fornuftige spørsmål. Disse to samtalene med han har gitt meg mer enn de to siste årene på polilklinikken. Det er fucka det. Jeg er nå på venteliste på å få ny behandler der, men regner med at det tar en stund før jeg får svar. Heldigvis har jeg fått denne samtalen en gang i uka med psyk. sykepleier.

Så kom sofaen jeg har kjøpt gjennom finn.no i ettermiddag også, jeg hadde jo sagt at han bare kunne sette den utenfor og så skulle jeg bære den inn, jeg og lillebror, men lillebror er på fjellet med klassen sin i tre dager nå, og da jeg skulle bære den med hjelp fra noen fra huset datt jeg. Jeg bokstavelig datt bakover av svakhet. Jeg eier ikke muskler.. Så mannen som kom med den var så snill og hjalp oss inn med den. Følte meg rimelig dum, men sånn er det vel bare. En dag skal jeg bli sterk. På flere måter.

Dagen har hatt fullt program helt fra jeg sto opp til nå, men jeg kan likevel ikke si at dette er en god dag. Jeg er nummen. Orker ikke føle.  

Jeg var innom apoteket for å kjøpe nesespray, vel, det var vel dekkhistorien min selv om jeg kjøpte det også. Jeg kjøpte noe jeg egentlig ikke skulle kjøpe. Avføringsmidler. Jeg hadde i utgangspunktet bestemt for lenge siden at det skal jeg ikke begynne med, meeen. Alt av slankepiller er oppbrukt, og jeg fikk panikk. Jeg har riktignok noe på vei i posten, men det kommer til å ta en stund før det er framme. Så da sprang jeg innom Vita også, og dro med meg litt derifra også. Dumme meg. Har ganske dårlig samvittighet for at jeg brukte 400 kr på noe som jeg ikke burde bruke penger på spesielt siden jeg skal skifte leilighet og den skal males, og jeg trenger diverse ting..Likevel måtte jeg ha det. Forstå det den som kan.

 

Nei, faen, det er jo mandag i dag. Jessda. Her er man alltid oppdatert :/ 

Reklame

4 kommentarer om “Tirsdag

 1. vakreste godeste du! Du er IKKE svak! Du kjemper en utrolig vanskelig kamp, og du viser styrke hver eneste dag! ❤
  Selv om du fikk noen "tilbakefall (mtp apoteke og VITA), kjemper du fortsatt. Og du vet innerst inne at det ikke er rett, og bare det er jo fremskritt! ❤
  Jeg syns du var superflink som spiste sammen med meg i går, som lo og koset deg, du er virkelig verdifull for meg ❤ Vennerforalltid!<3

  Liker

 2. Jeg er så glad for at du har fått en god psyk sykepleier, en som du har kjemien med, det er så viktig. Jeg håper virkelig at du får en psykolog som du får minst like god kjemi med.
  Så kjekt at du og B koser dere sammen, det er så godt å ha noen som klarer å få deg til å slappe av, le og tenke på andre ting. Det gjør livet verdt å leve ❤
  Jeg er helt enig med B, det at du egentlig vet at det ikke er bra å kjøpe de tingene, viser at du er på riktig vei.
  Masse gode klemmer, til nydelige deg ❤
  P.s: Jeg liker at du er barnslig ;):D
  P.p.s: Jeg vil gjerne spise grønne, blå og rosa rundtomkringboller med deg. hihi 😉

  Liker

 3. BareC: Det er helt sant, kjemi har veldig mye å si, og heldigvis har jeg det med psyk sykepleier. Jeg håper også det med ny behandler, men jeg er veldig i tvil. Jeg får krysse fingrene.
  Ja<3 B er virkelig god å ha ❤
  Hehe, jeg kommer nok aldri til å slutte å være barnslig 😀
  Klem til gode du ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s