Møte

Jeg må innrømme at jeg har mest lyst til å oppføre meg som en trassig toåring nå, trampe hardt med beina, holde meg fast i dørkanten, mens jeg roper NEI. Jeg vil ikke. JEG VIL IKKE. Klare selv.

 Hvorfor lurer du kanskje på? Det er nemlig møte på sykehuset med kontakt J som jeg hadde når jeg var innlagt i dag. Rettere sagt om en halvtime. Og jeg vil virkelig ikke.  Magen knytter seg, hodet er kaos og jeg kan ikke finne en grunn til at det er vits i å møte opp. Men jo, jeg skal være flink pike, straks ta på meg jakka og sko og gå ut til bilen med kontakt R. Som alltid. 

Det er forhåpentligvis siste møte om mat inne på sykehuset i dag. Det skal det være. Jeg gruer meg kanskje fordi jeg ikke kommer til å vite hva jeg skal svare på spørsmålene hun kommer til å spørre meg. Jeg vil ikke. Jeg er som en trassig toåring og har den innstillingen, jeg skal klare selv. Jeg orker ikke alt dette maset rundt mat. Virkelig ikke.

Wish me luck :/

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s