Litt positivitet

I dag har det gått i ett, virkelig. Fra å få besøk av E, støttekontakt klokka elleve, til å dra å handle maling til ny leiligheta med mamma, til å få besøk av godeste B. Vi bakte morsomme og fine kanelsnurrer som både kontoret på huset fikk en haug av, og B tok med seg tilbake til Dps’et. Ligger også noen i fryseren min til i morgen, foreldrene mine skal få som takk for hjelpa jeg kommer til å få. For i morgen overtar jeg den andre (mye større) leiligheta, det skal bli kjekt og deilig med bedre plass, men det er også fryktelig mye som må gjøres. Alt skal males, og jeg har da ikke valgt mindre enn ni forskjellige farger ^^ Farger gjør meg glad ❤ 

Det kommer til å bli travelt framover, alt skal males, pakkes ned, pakkes opp. Men jeg liker jo å innrede, dekorere, pynte. Problemet er bare at jeg har veldig lite energi, så akkurat hvordan dette skal gå vet jeg ikke. I kveld er jeg sliten, men det er type godsliten. Jeg har fått gjort mye i dag, og hatt det fint innimellom. Det er nok. For nå. 

En dag skal ting bli bra. En dag skal jeg tro på disse ordene. En dag skal jeg ha det bra.

Reklame

9 kommentarer om “Litt positivitet

 1. Jeg er så glad for at du har hatt en fin dag vennen. Veldig koselig med snapchat bildene, min datter synes det var veldig fine boller. hehe<3
  Skulle gjerne hjulpet deg med maling og pynting. Male 10 min, sove 1 time, male 10 min osv. hehe :p Men prøv å ta litt og litt, ikke alt på en gang. Du har god tid ❤

  Liker

 2. Vakreste godeste du! å flink du er! Du ser positivt på det nå, mehehe jeg er flink! ^^
  Du er flink, når jeg er ferdig med å kjefte på folkene her kommer jeg løpende og hjelper deg med å male! 😀 ❤
  Har tro på deg ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s