Jada.

Negativiteten kom nok fortere tilbake enn jeg hadde ønsket. Hurra. 

Jeg hater tankekaoset. Virkelig. Håpløshet. Vond dag. Selv om det egentlig ikke er noe som tilsier at det skulle vært det. Det er nok fordi jeg for første gang på lenge våknet og tenkte at dagen kanskje kom til å bli fin. Spark meg hardt i magen. Selvfølgelig ble den ikke det. Hvorfor skulle den det? Hva har jeg gjort for å fortjene det?

Klokka er kvart på ni og jeg sitter i nattøyet. Nei. Jeg ligger i sofaen i nattøyet. Men jeg er ikke trøtt, orker bare ikke mer av dagen. Selv om det ikke har skjedd noe.

Jeg fikk hjem Tatou ja, det var deilig å se han igjen, men i natt sover han hos foreldrene mine. 

Har ikke fått gjort noe særlig mer med flyttinga heller i dag, heldigvis er det ingen som står og venter på å få overta den andre, da hadde jeg blitt stressa da. Eneste jeg har fått gjort, eller rettere sagt mamma, er å hente ned maten jeg hadde i skapet. Sjokk. Ca 3/4 av maten var gått ut og måtte hives..  Jeg tror jeg venter litt med å handle inn nytt. 

Hadde samtale med psyk sykepleier i går forresten, og der fikk jeg en oppgave. Jeg skulle skrive ned en drøm til neste gang. Hvilken som helst drøm, uten hemninger. Hva drømmer jeg om hvis ingenting, ikke sykdom, talent, ingenting står i veien for noe? Hva vil jeg bli? Hva drømmer jeg om? Svaret er ukjent. Jeg sa at jeg aldri har hatt drømmer. Da sa han at når han studerte for mange år siden hadde han hatt en diskusjon med en kjent professor, han mente at ikke alle har drømmer, mens professoren sa at alle har en drøm. Det ligger bare så høye vegger foran den  for noen at man ikke greier å se den. Men alle har innerst inne en drøm. Denne professoren har i ettertid fått mange andre titler og navn før ordet professor. Så psyk sykepleier sa. Tror du han har rett? Hva drømmer du om? Det kan jo bli spennende å se hva jeg kommer til å skrive. Hvis jeg skriver noe. Han sa jeg kunne levere et blankt ark så vi får se..

 

 

Reklame

En kommentar om “Jada.

  1. Håper du finner frem din kanskje skjulte drøm(?) Jeg er sikker på at det ligger noe som kan kalles en drøm langt der borte et sted..

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s