Chaos

Jeg vet ikke hva jeg skal skrive. Jeg vet ikke hva jeg føler. Jeg er ikke tom. Jeg er full. Men likevel. Så er det ingenting av ingenting i hodet mitt. Forstå det du. Jeg forstår det ihvertfall ikke.

På fredag, etter en lang «jobbedag» i leiligheta så hentet jeg posten og åpnet et brev som fikk meg fullstendig ut av funksjon. Jeg blir så oppgitt. Så nedstemt. Hva er vitsen med å prøve? Det jeg snakker om er at jeg fikk et brev der det sto at jeg innkalles til et møte på poliklinikken nå på tirsdag der vi skal snakke sammen om eventuell bytte av behandler.  Jeg vet ikke lengre. Jeg har gitt opp hele greia. Jeg prøver å si så høyt og hardt jeg bare kan at jeg ikke makter mer av behandleren jeg har hatt til nå, men det funker jo faen meg ikke. Hvor mange ganger har jeg ikke sagt, prøvd? I hvor mange uker? Måneder? Ett år? Jeg har ikke vært hos h*n siden 11. desember. Jeg har det jo strålendes. Flotters. Kunne ikke vært bedre. Hjelp.

Min kjære gode Tatou, tilbake i sin gamle vante stil, snill og vennlig er hjemme igjen. Hjemme hos meg. Det er godt. Det gjør vondt. Det gir en mestringsfølelse. Jeg klarer ingenting. Ja. Nei. Kaos.

Jeg skulle skrive ned en drøm, ett ønske til samtale med psyk sykepleier i morgen. Jeg har hatt en uke. Arket er tomt. Jeg greier ikke. Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s