USApakke og evig indre kaos

En stykk glisende N kom ut av postkontoret med denne svære pakken i hendene i dag

Jeg fikk endelig hentelappen på USApakken så jeg dro på postkontoret for å hente den ut, og trommevirvel ->

 

 Innholdet er meg i et nøtteskall. Fullstendig forrvirrende og veldig frustrerende.

 

På den ene siden hadde jeg handlet mange kule ting til matlaging/spise. 


 


 

Og på den andre siden var det også mange ting som «oppfordrer» til kaos, sulting osv.. Nytt lager med slankepiller, diverse gjenstander med skulls på ( Ikke at det alltid har samme betydning, jeg synes rett og slett at det er kult også) og klistremerker med tekst som er som slagordene mine, som jeg bruker for å bare drikke… Diet coke only fridge blant annet…

Du må innrømme det da, det var et ganske kult klistermerke?! Og det er sant, i mitt tilfelle iallefall.. Cola lighten min er MIN trygghet og ingen kan kødde med den, selv hvor mange som prøver.

Det var mange andre morsomme ting inne i pakken også, duker og diverse små ordtak og pynt som skal på veggene mine, så veldig fornøyd med pakken ja. Verdt å vente i fire uker på.

 

I morgen har jeg time på sykehuset igjen, med J, om mat. Vel. Kan ikke si at jeg gleder meg akkurat…I går var det fullstendig *stappe i seg alt mulig kveld*, og for å ikke frike helt ut er det drikkedag i dag.

Unnskyld.  

Jeg håper det blir siste time i morgen, er ganske overbevist om at det blir det, selv om det var jeg forrige gang også.

Vi får se.

Reklame

En kommentar om “USApakke og evig indre kaos

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s