Lei

Jeg dro rett fra samtale med J på avdelingen på sykehuset til legekontoret for å ta blodprøver. Samtalen på sykehuset gikk greit nok, men skal tilbake om to uker.
På legekontoret gikk det også greit, får svar om noen dager i posten, men jeg fikk med meg utskrift av laboratoriearket mitt og jeg blir så oppgitt av meg selv. Det er ganske så nøyaktig 9 år siden jeg for første gang tok disse prøvene, og jeg har ikke kommet noe vei videre mot et liv uten denne problematikken. Gang på gang på gang kjører jeg meg selv langt nedi grøfta. Blir det noen gang bedre?

Reklame

3 kommentarer om “Lei

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s