Det kan alltids bli verre

Og det er en første gang for alt I guess. Jeg burde vel kanskje bli litt bekymra nå. Kanskje er jeg det og. Tross alt faenskapet jeg har gjort mot kroppen min er det første gang dette skjedde. Jeg kasta opp og det kom blod. Jaja. Lenge leve tanken om å bli tynn. Faen. Så forbanna lei av meg selv nå. Så lei av alt.

Reklame

6 kommentarer om “Det kan alltids bli verre

  1. Vakre gode du, du fortjener så utrolig mye mere! Å kaste opp blod er IKKE bra vennen! Du må si det til noen, du MÅ få ordnet dette! Dette er ikke bra vakre gode du, virkelig! Å jeg er så lei meg på dine vegne.. du fortjener så uendelig fantastisk mye mere! ❤

    Liker

  2. Vennen miiin ❤ Vet du, dette er faktisk ikke bra. Det kan være en liten rift eller sår i magesekk elr spiserør. Trenger ikke å ha blitt gale helt enda, men marginen mellom at det går bra og at det virkelig ikke går bra er kort, virkelig kort. Jeg har aldri kastet opp, men gjort andre tragiske ting. Det endte litt i det samme, og ble gastroskopi og endoskopi pluss medisiner. Så vær så snill, snakk med noen om det. Slik at de kan undersøke om det er oppstått noen skade. Kan ikke du prøve på det? Tenker sååå på deg, skulle så ønskt ting var bedre. Du fortjener ikke noe av dette, du fortjener kun det beste og fine ting. Sender dg en stor klem ❤ ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s