Har du sett noen så fyllt av glede?

Har du noen gang sett noen som er så glad at det bare bobler av dem? Slik er hunden min. Smilende, god, logrende med halen. Han er min egen levende lykkepille. Min hjelp på vei mot lykke.


 

Dessverre er det langt og lenge igjen før jeg kommer dit. Dagene er mørke, tunge og vonde. Øynene mine er fyllt av smerte, ordene tomme. 

Jeg prøver å være positiv, men det er ikke så lett når man er født som verdens største pessimist. 

På fredag skal jeg og lillebror, søs og svoger opp tidlig og sette kursen mot Trondheim. En liten tur vekk, en liten pustepause fra hverdagen. Noen dager som jeg både gleder meg til og gruer meg masse til. Vi skal bare kose oss, det er det som er planen. Vi skal på Rockheim – Norges rockemuseum, vi skal varme oss i boblebad på fredag, vi skal gå i sentrum og en tur innom Ikea på lørdag. Og så er det mat da. Det er det som  fucker opp alt. Bikini har jeg kjøpt, men jeg gruer meg til å ta den på. Men jeg skal. Jeg skal kose meg. Jeg skal klare dette. Jeg må. Jeg trenger det så jævlig. Noen gode dager med latter. Værsåsnill. La dette gå bra.

Reklame

3 kommentarer om “Har du sett noen så fyllt av glede?

  1. Nåmmen, sååå nydelig ❤ 😉
    Håper turen og pustepausen blir god og fin for deg vennen, skal tenke på deg og sende gode og varme lykketanker for turen, håper mat går greit – vet det ikke er lett. Tatt meg skikkelig isammen selv, spiser, øker og hater det så klart. Men ja… Jeg heier på deg vennen min og er her hele veien ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s