Redd

I går kveld gikk jeg av hengslene, det skjedde noe som ikke har skjedd før, og av frykt for at mer skal komme fram under turen, velger jeg bare å skrive at jeg hadde flashbacks(?) og det var mildt sagt jævlig. Jeg har ikke hatt det før, og det var så skremmende, det kom fram ting jeg tydeligvis har glemt.
Nå håper jeg bare at jeg kommer meg helskinnet gjennom turen og at jeg ikke får flere slike episoder i løpet av de neste dagene.
Sammenbruddet er nok ikke langt unna, men jeg håper jeg greier å utsette det litt.

Reklame

En kommentar om “Redd

  1. Tenker på deg ❤ Sender mange gode tanker og klemmer, for at det skal gå bra på turen! Du er sterk ❤ Flashbacks er forferdelige, enda verre når de kommer fra ting en ikke huske, ting som er fortrengt… *Klemmepå* ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s