The best I can do is just get through the day

I’m pretty lost at the moment

Jeg er så uendelig sliten. Jeg er så sliten av alt. Jeg er på tur, vi har bare gjort ting som går under kategorien GØY for de fleste, men jeg greier ikke føle noe glede.

I dag har jeg vært på den fineste frokostbuffeen jeg noen gang har sett, med både varmmat, masse pålegg, brød, rundtstykker, amerikanske pannekaker, osv osv. Jeg ble sittende med noen biter frukt. Søs spurte om jeg likte grapefrukt, noe jeg hadde tatt på tallerkenen, men da sa svoger fort, «ikke kommenter det hun spiser for da stopper hun».
Sant… Jeg stoppa.

Neste måltid ble inntatt på Ikea, og jeg spiste mer enn jeg taklet, jeg frika helt ut, men prøvde å skjule det, det gikk ikke sånn kjempebra.
Jeg sto i minst ett kvarter utafor handikapdoen, venta og venta, skjelvende og nesten på gråten. Den var opptatt. Lillebror kom og da måtte jeg gå på vanlig dametoalett, så jeg fikk ikke gjort det jeg hadde planer om. Jeg lurer på hvor lenge det er før bomba eksploderer, at familien finner ut..

Jeg har også vært våken siden halv fire i natt da lillebror vekte meg fordi jeg hadde mareritt. Natta før der igjen var verre. Jeg ligger i hotelsenga nå og prøver å finne litt krefter mens de andre tar sol.

Jeg har så dårlig samvittighet for å føle slik, oppføre meg sånn på tur, jeg ødelegger. Jeg VET at de ikke synes det, men jeg vet også at de er bekymra for meg. Jeg ødelegger.

Jeg har brukt ihvertfall 3500 kroner i dag, med det jeg handla på Ikea til nyleiligheta, og litt andre plasser i sentrum. Det var jo det som var planen. Skulle ønske jeg var glad.

I kveld skal vi på kino, og ut å spise middag. Kino ser jeg fram til, men restaurantbesøk kunne jeg gjerne fått sluppet unna.

Reklame

2 kommentarer om “The best I can do is just get through the day

  1. Det er så trist at du skal ha slike problemer med å spise.
    Håper du i hvert fall hadde det gøy på kino og at du fikk spist litt uten problemer.
    Klem ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s